Με στόχο να δείξουν ότι δεν έχουν πληγεί από τις εξελίξεις μετά τη φυλάκιση της ηγεσίας της οργάνωσης τα εκτός φυλακής ηγετικά μέλη της Χρυσής Αυγής προχωρούν αύριο στην οργάνωση συγκέντρωσης στα γραφεία στο σταθμό Λαρίσης
Με κεντρικό σύνθημα “η Χρυσή Αυγή είναι εδώ” διοργανώνεται η αυριανή συγκέντρωση “διαμαρτυρίας” όπως χαρακτηρίζεται από την οργάνωση.
Στόχος είναι αύριο το απόγευμα να παραβρεθούν αρκετά μέλη της οργάνωσης καθώς τον τελευταίο καιρό και μετά τις εξελίξεις παρά τις προσπάθειες των βουλευτών και των μελών του κόμματος για δυναμική παρουσία οι οπαδοί… λείπουν.
Στην ανακοίνωσή της η Χρυή Αυγή καλεί τα μέλη της να δώσουν το παρόν για να στείλουν μήνυμα
ενάντια “στις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και αμιγώς πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης: