Ελλάδα

«Χρυσή» διάκριση για την Principia για το πρόγραμμα εταιρικού εθελοντισμού

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Internal Communications & Employee Engagement” για την Principia στα PR Awards 2024.

Με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Internal Communications & Employee Engagement” διακρίθηκε η Principia στα PR Awards 2024, για την υλοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος εταιρικού εθελοντισμού “Be the Hero”.

Βασισμένο στις αξίες της Principia, το πρόγραμμα έχει ως στόχο να δημιουργήσει θετικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον και παράλληλα να εμπνεύσει το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Σε αυτό το πλαίσιο, το πρόγραμμα εταιρικού εθελοντισμού «Be the Hero» της Principia προτρέπει τους εργαζόμενους να γίνουν οι καθημερινοί ήρωες που χρειάζονται οι κοινωνίες.

Οι δράσεις του προγράμματος έχουν πολυποίκιλο χαρακτήρα, περιλαμβάνοντας διανομή γευμάτων σε αστέγους, υποστήριξη φορέων και προγραμμάτων για παιδιά με αναπηρίες, αλλά και πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, σε συνεργασία με αναγνωρισμένες και καταξιωμένες ΜΚΟ και Οργανισμούς.

Η Principia αποδεικνύει καθημερινά τη δέσμευσή της σε ένα μοντέλο βιωσιμότητας και το πρόγραμμα εταιρικού εθελοντισμού “Be the Hero” αποτελεί έμπρακτη απόδειξη αυτής της δέσμευσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που έκαναν τηλεφωνικές απάτες σε όλη την Ελλάδα με λεία που ξεπερνά το εκατομμύριο ευρώ
Yπήρχαν πολλαπλές «επιχειρησιακές» ομάδες που βρίσκονταν σε απευθείας επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο, έτοιμες να δράσουν σε όλη την ελληνική επικράτεια, ανά πάσα ώρα και στιγμή
Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που έκαναν τηλεφωνικές απάτες σε όλη την Ελλάδα με λεία που ξεπερνά το εκατομμύριο ευρώ 34