Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

«Χρυσή» διάκριση για την Principia για το πρόγραμμα εταιρικού εθελοντισμού

«Χρυσή» διάκριση για την Principia για το πρόγραμμα εταιρικού εθελοντισμού
(από αριστερά): Αγγελική Παπαϊακώβου (Communications Specialist, Principia), Κωνσταντίνος Εφραιμίδης (Head of Communications, Principia), Ευγενία Μελέα (Chief People, Culture & Sustainability Officer, Principia)

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Internal Communications & Employee Engagement” για την Principia στα PR Awards 2024.

Με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Internal Communications & Employee Engagement” διακρίθηκε η Principia στα PR Awards 2024, για την υλοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος εταιρικού εθελοντισμού “Be the Hero”.

Βασισμένο στις αξίες της Principia, το πρόγραμμα έχει ως στόχο να δημιουργήσει θετικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον και παράλληλα να εμπνεύσει το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Σε αυτό το πλαίσιο, το πρόγραμμα εταιρικού εθελοντισμού «Be the Hero» της Principia προτρέπει τους εργαζόμενους να γίνουν οι καθημερινοί ήρωες που χρειάζονται οι κοινωνίες.

Οι δράσεις του προγράμματος έχουν πολυποίκιλο χαρακτήρα, περιλαμβάνοντας διανομή γευμάτων σε αστέγους, υποστήριξη φορέων και προγραμμάτων για παιδιά με αναπηρίες, αλλά και πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, σε συνεργασία με αναγνωρισμένες και καταξιωμένες ΜΚΟ και Οργανισμούς.

Η Principia αποδεικνύει καθημερινά τη δέσμευσή της σε ένα μοντέλο βιωσιμότητας και το πρόγραμμα εταιρικού εθελοντισμού “Be the Hero” αποτελεί έμπρακτη απόδειξη αυτής της δέσμευσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις