Ελλάδα

Υπόθεση Μαυρίκου: Σήμερα θα εξετάσουν το αυτοκίνητο οι πραγματογνώμονες της οικογένειας

Αυτοψία στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παναγιώτης Μαυρίκος θα πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά, πιθανότατα εντός της ημέρας οι πραγματογνώμονες, που όρισε η οικογένεια.

Πληροφορίες του Newsit.gr αναφέρουν πως ήδη οι πολύπειροι πραγματογνώμονες κ.κ. Διαμαντής και Ραφτογιάννης έχουν αποκλείσει ορισμένα από τα ευρήματα, τα οποία συνέλεξαν κατά την αυτοψία που πραγματοποίησαν στην Αττική οδό το πρωί της Κυριακής.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που έχουν ήδη αποκλειστεί και δεν συνδέονται με το δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο του εκδότη είναι ορισμένα μεταλλικά καμμένα τάσια αλλά και υπολείμματα από φανάρια. Οι πραγματογνώμονες αφού πρώτα εξετάσουν το αυτοκίνητο, πιθανότατα σήμερα το μεσημέρι ή το απόγευμα, αναμένεται να βρεθούν για ακόμη μια φορά στο σημείο της τραγωδίας για να αναζητήσουν συμπεράσματα.

“Αυτή τη στιγμή έχουμε κάνει αρκετές υποθέσεις. Εμείς δεν έχουμε δει το αυτοκίνητο. Δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αυτό είναι το ζητούμενο να απαντήσουμε στις υποθέσεις. Δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε υποθέσεις. Κάποια από τα ευρήματα τα αποκλείσαμε επειδή δεν είχαν σχέση με το αυτοκίνητο. Κάναμε έναν πρώτο έλεγχο και μία ταυτοποίηση υλικών. Δεν έχουν σχέση ούτε με το αυτοκίνητο ούτε με το συμβάν”, λέει χαρακτηριστικά στο Newsit.gr ο πρώην υποστράτηγος της πυροσβεστικής και νομικός σύμβουλος Πυρασφάλειας Νίκος Διαμαντής, που ασχολείται με την υπόθεση.

“Έχουμε πολλά ερωτηματικά. Η διαρροή λαδιού θα εξεταστεί και από την αστυνομία. Θα εξετάσουμε το αυτοκίνητο και θα περάσουμε και πάλι από την Αττική οδό με όλους τους πραγματογνώμονες και τίποτα άλλο”, συνεχίζει.

Σύμφωνα με τους ίδιους το πολυτελές τζιπ του εκδότη ήρθε σε επαφή περισσότερες από πέντε φορές με το τοιχίο πριν τελικά σταματήσει σε αυτό και παραδοθεί στις φλόγες, ενώ όπως ανέφεραν εντόπισαν και διαρροή λαδιού 200 μέτρα πριν από το σημείο που βρήκε το θάνατο ο 42χρονος άνδρας. Επισήμαναν για άλλη μια φορά ότι τα αλάρμ του αυτοκινήτου άναψαν όταν αυτό ακινητοποιήθηκε από τον οδηγό του, ενώ ανέφεραν ότι η πόρτα του οδηγού είχε ανοίξει 8-10 πόντους λίγο πριν η πυρκαγιά μετατρέψει το αυτοκίνητο σε άμορφη μάζα.
 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
SEEWQCI: Η Ελλάδα ενώνει τις δυνάμεις της με Κύπρο, Βουλγαρία και Ολλανδία για ένα ασφαλές, ισχυρό και κβαντικά καινοτόμο ψηφιακό μέλλον στην Ευρώπη
Το έργο φέρνει τα δύο τεχνολογικά επίπεδα -επίγεια δίκτυα οπτικών ινών και δορυφορικές συνδέσεις- κάτω από έναν κοινό λειτουργικό και θεσμικό σκελετό
Πηγή φωτό:  Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ – GRNET)
Τα «τυφλά σημεία» στον ΟΠΕΚΕΠΕ που εκμεταλλεύτηκαν επιτήδειοι για να εισπράττουν παράνομες επιδοτήσεις - Τι κατέθεσαν σε δίκη στελέχη του Οργανισμού
Όπως τόνισαν οι μάρτυρες, μετά το 2015, ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει σταματήσει τους διασταυρωτικούς ελέγχους και άρα δεν μπορούν να εισπραχθούν τα αχρεωστήτως καταβληθέντα
ΟΠΕΚΕΠΕ
Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες Ελλήνων που επέστρεψαν με πτήσεις επαναπατρισμού – «Είδαμε θραύσματα να πέφτουν δίπλα μας»
«Μας είχαν στο αεροδρόμιο 15 ώρες να περιμένουμε χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει. Μας σταμάτησαν την πτήση και γυρίσαμε πίσω χωρίς καμία εξήγηση»
Επιστροφή Ελλήνων από το Ντουμπάι
Ράλι στις τιμές των καυσίμων – Έως και 11 λεπτά ακριβότερο το πετρέλαιο θέρμανσης
Όπως λένε, ιδιοκτήτες πρατηρίων αλλά και οδηγοί οι αυξήσεις πλέον είναι πλέον καθημερινές με τη βενζίνη να τσιμπάει από προχθές δύο έως τέσσερα λεπτά. Μεγαλύτερες οι αποκλίσεις στις τιμές του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης
Οι τιμές βενζίνης και πετρελαίου κίνησης σε πρατήριο υγρών καυσίμων 10