Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Καιρός αύριο: Συνεχίζεται ο χειμώνας! Βροχές και καταιγίδες παντού

Καιρός αύριο: Συνεχίζεται ο χειμώνας! Βροχές και καταιγίδες παντού
photo intime

Ο καιρός αύριο Σάββατο 20/04/2019 θα παραμείνει βροχερός σε ολόκληρη τη χώρα ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν έως 8 μποφόρ.

Ο καιρός αύριο Σάββατο στα βορειοανατολικά θα σημειώσει τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στις Κυκλάδες και την την Κρήτη.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα δυτικά σε μικρή άνοδο. Στα ανατολικά θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές.

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και γρήγορα βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ .
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημερι και το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Θρακικό τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στην Πελοπόννησο πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικα 6 μποφόρ, που από το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ στα νότια.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και γρήγορα ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στην Κρήτη και βαθμιαία στις Κυκλάδες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και σταδιακά από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Στα νότια λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια 4 με 6, στα νότια 5 με 7 και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις