Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός Δεκαπενταύγουστο: Πρόβλεψη Μαρουσάκη για επικίνδυνες καταιγίδες

Καιρός Δεκαπενταύγουστο: Πρόβλεψη Μαρουσάκη για επικίνδυνες καταιγίδες

Ο καιρός το Δεκαπενταύγουστο: Ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα τον Δεκαπενταύγουστο. Σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία.

ΚΑΙΡΟΣ – ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ: Σημαντικές πιθανότητες για ισχυρές καταιγίδες προβλέπει ο γνωστός μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης για τον Δεκαπενταύγουστο.

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σημειώνει ότι τα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, από το απόγευμα του Σαββάτου 15 Αυγούστου 2020.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο facebook: «Διαταραχή από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια αναμένεται καθώς θα κινηθεί νοτιοανατολικά να επηρεάσει τη βόρεια Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου. Αυξημένες πιθανότητες για ισχυρές καταιγίδες εμφανίζονται για τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας.

Με βάση τα παραπάνω όσοι βρεθούν σε αυτά τα γεωγραφικά διαμερίσματα από το απόγευμα του Σαββάτου και μέχρι το πρωί της Κυριακής θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ίσως έρθουν αντιμέτωποι με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ραγδαίες βροχοπτώσεις, χαλάζι, επικίνδυνους κεραυνούς, θυελλώδεις ανέμους ακόμη και πλημμύρες σε τοπικό επίπεδο)».

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥΔιαταραχή από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια αναμένεται καθώς θα κινηθεί…

Gepostet von Klearhos Marousakis am Mittwoch, 12. August 2020

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις