Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Καιρός: Ξανά στην κυκλοφορία δρόμοι στην Αττική – Βελτιώνεται η κατάσταση

Καιρός: Ξανά στην κυκλοφορία δρόμοι στην Αττική – Βελτιώνεται η κατάσταση

Ο καιρός έφερε χιόνι και στην Αττική με αποτέλεσμα η τροχαία να διατάσσει διακοπές ή και απαγόρευση κυκλοφορίας από το πρωί.

Ο καιρός έφερε αρκετό χιόνι και πάλι στους ορεινούς όγκους και έτσι από το πρωί έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω.

Η τροχαία διέκοψε λίγο μετά τις 08:00 και την κυκλοφορία στην Πεντέλης – Νέας Μάκρης από τον 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ως τον Άγιο Πέτρο, ωστόσο η εικόνα άλλαξε μετά τις 11:00 και έτσι ο δρόμος παραδόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στην παλιά εθνική Αθηνών – Θηβών όπου η κίνηση διεξαγόταν από τα ξημερώματα μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ είχε απαγορευτεί και η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων από το 6ο χλμ στην περιοχή της Μάνδρας, στο ρεύμα προς Θήβα. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως λίγο πριν τις 11:00.

Από τα ξημερώματα μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας κινούνται διαρκώς ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα στους δρόμους.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ για σήμερα στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα υπάρξουν βροχές αλλά και χιόνι στα ορεινά – ημιορεινά με υψόμετρο περίπου 700 μέτρα, ενώ θα πνέουν και άνεμοι από πέντε ως και 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία για σήμερα Παρασκευή 15/02/2019 στην Αττική θα κυμανθεί από 2 ως 8 βαθμούς Κελσίου.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις