Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Νεότερη ενημέρωση

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Νεότερη ενημέρωση

Ο καιρός, παίζει παιχνίδια τα τελευταία 24ωρα και για τον λόγο αυτό η ΕΜΥ τόσο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της όσο και μέσω των social media, ενημερώνει τους πολίτες για τις εξελίξεις όσον αφορά στον καιρό και ειδικότερα αναφορικά με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε το μεσημέρι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση για τον καιρό από την ΕΜΥ, διατηρείται μεν σε ισχύ το έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Για στην Αττική όμως, παύει να ισχύει από τις 17:00 το απόγευμα αφού ο κύριος πυρήνας έχει περάσει στην Αργολίδα και τον Σαρωνικό με τάση εξασθένησης.

Νωρίτερα το έκτακτο δελτίο της ΕΜυ ανέφερε ότι: οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και στην Αττική, και συνοδεύονται από χαλάζι θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Το σκηνικό είναι το ίδιο με τις προηγούμενες ημέρες με την ΕΜΥ αλλά και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να συστήνουν στους πολίτες προσοχή και να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις