Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Καιρός: Η Μακεδονία σε βαθιά κατάψυξη – Η Φλώρινα ξύπνησε στους -13!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κάτω από τους – 13 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στη Φλώρινα – Ανάλογες θερμοκρασίες σε Κοζάνη, Γρεβενά και Καστοριά…

Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν στη Δυτική Μακεδονία τα ξημερώματα. Η χαμηλότερη έρχεται από το Βαρικό Φλώρινας με τον υδράργυρο να δείχνει -13,4 βαθμούς Κελσίου. Από εκεί και μετά έχουμε: Βλάστη: -12,9 Πτολεμαΐδα: -12,5 Άρδασσα: -11,6 Γρεβενά: -9,1 Κοζάνη: – 7,8 Καστοριά: -7,2 και Φλώρινα: -6,6.  Να θυμίσουμε πως οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε συνδυασμό με την ηλιοφάνεια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.

Τα σχολεία θα μείνουν σήμερα Τρίτη κλειστά στους δήμους Φλώρινας, Εορδαίας και Πολυγύρου, ενώ με περίπου μια ώρα καθυστέρηση θα χτυπήσει το κουδούνι στα σχολεία πολλών περιοχών.

Στις δημοτικές ενότητες Πολυγύρου, Ανθεμούντα και Ζερβοχωρίων τα σχολεία δεν θα ανοίξουν, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου. Με καθυστέρηση περίπου 45′ θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της δημοτικής ενότητας Ορμύλιας, καθώς επίσης και σε αυτά της παραλιακής ζώνης (Γερακινή-Καλύβες, Όλυνθος), τα οποία θα λειτουργήσουν μετά τις 9 το πρωί. Μια ώρα αργότερα θα ανοίξουν τα σχολεία στους δήμος Αμυνταίου, Πρεσπών, Κοζάνης και Γρεβενών.

Πηγή: kozanilife.gr

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε