Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Καιρός – Κυκλώνας Ζορμπάς: Σαρώνει την Αττική με ανυπολόγιστες ποσότητες νερού!

Καιρός – Κυκλώνας Ζορμπάς: Σαρώνει την Αττική με ανυπολόγιστες ποσότητες νερού!

Ο κυκλώνας Ζορμπάς έχει κάνει πια αισθητή την παρουσία του στην χώρα, ενώ η σφοδρή κακοκαιρία έκανε την εμφάνισή της και στην Αττική!

Ο κυκλώνας Ζορμπάς επηρεάζει από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, 29.09.2018 και την Αττική εκτός από πολλές περιοχές της επαρχίας.

Η βροχή που πέφτει θυμίζει… βαρυχειμωνιά με πολλές περιοχές να έχουν “πνιγεί”! Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια με τα περισσότερα προβλήματα να έχουν παρατηρηθεί τόσο στα νότια, όπως στην Ηλιούπολη και την Γλυφάδα, όσο και στα βόρεια προάστια.

Δείτε πώς… επιδρά ο κυκλώνας Ζορμπάς σε βόρεια προάστια. Αγία Παρασκευή, Χολαργός και Μαρούσι “χορεύουν” στον ρυθμό της κακοκαιρίας!

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@newsit.gr ή στην σελίδα του newsit.gr στο Facebook

Φυσικά προβλήματα υπάρχουν και στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε τις εικόνες που “δίνει” κυκλώνας Ζορμπάς στο κέντρο της πρωτεύουσας

κυκλώνας Ζορμπάς κυκλώνας Ζορμπάς κυκλώνας Ζορμπάς

Ο κυκλώνας Ζορμπάς φέρνει τεράστια προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Ο κυκλώνας Ζορμπάς έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και στο δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα για πάρα πολλές ώρες. Σε ανατολική Αττική και βόρεια προάστια τα περισσότερα προβλήματα.

Ο Κωνσταντίνος Μανιάτης, πρόεδρος τεχνικού ομίλου ΔΕΗ, μίλησε στο newsit για τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Αττική που προκαλεί ο κυκλώνας Ζορμπάς και τόνισε πως οι ακραίες καιρικές συνθήκες έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα κυρίως στα βόρεια προάστια και στην ανατολική Αττική.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά

Ο κυκλώνας Ζορμπάς και το… «αλαλούμ» στην Αττική από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, δρόμοι έχουν κλείσει, ενώ σε άλλους η κυκλοφορία γίνεται μετ’ εμποδίων, προκαλώντας μεγάλη κίνηση.

Συγκεκριμένα, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην Αθηνών – Κορίνθου και στην εθνική Ελευσίνας- Θηβών.

Που πραγματοποιείται εκτροπή των οχημάτων

-Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος της χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων «CYCLON»), ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

-Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος του κόμβου Οινόης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα.

-Αττική Οδός, έξοδος 1 (προς Μάνδρα).

-Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της αερογέφυρας Μάνδρας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα).

-Οδός Θριασίου Πεδίου (κόμβος Θριασίου Νοσοκομείου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαγούλα/Μάνδρα.

-Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Μεγάλου Λούκα/ Λεωνίδα Στάμου (διασταύρωση Μάνδρας/ Μαγούλας), ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

Από την Αστυνομία, για μία ακόμα φορά, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να συμμορφώνονται και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και τις σχετικές πινακίδες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να προληφθούν τα τροχαία ατυχήματα.

Σε ετοιμότητα η Πυροσβεστική

Την ίδια ώρα η Πυροσβεστική διαμηνύει πως όλες οι μονάδες της βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για ότι χρειαστεί.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις