Site icon NewsIT

Καιρός – Λαμία: Χιόνια παντού, κλειστά τα σχολεία (ΦΩΤΟ)

20.01.2016 | 08:33
Καιρός – Λαμία: Χιόνια παντού, κλειστά τα σχολεία (ΦΩΤΟ)

Άσπρη... μέρα είδαν οι κάτοικοι της Λαμίας, αφού ο χιονιάς έχει «εγκατασταθεί» για τα καλά στην πόλη! Όλα είναι καλυμμένα από χιόνι στην πόλη και σε πολλές περιοχές του νομού Φθιώτιδας, αφού όλη τη νύχτα χιόνιζε!

Εξαιτίας του καιρού, αποφασίστηκε να μείνουν κλειστά σήμερα Τετάρτη (20.01.2016) όλα τα σχολεία στο νομό Φθιώτιδας, εκτός από τον δήμο Λοκρών, όπου θα λειτουργήσουν κανονικά.

«Με απόφαση που εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος, σε συνεννόηση με τους Δημάρχους του Νομού και τον Περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, δε θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία σε όλο το νομό Φθιώτιδας, πλην του Δήμου Λοκρών , λόγω της εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το χιόνι στη Λαμία άρχισε να πέφτει περίπου τα μεσάνυχτα και δεν άργησε να καλύψει τα πάντα! Στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης η χιονόπτωση ήταν κατά διαστήματα έντονη και τα εκχιονιστικά μηχανήματα δεν σταμάτησαν να δουλεύουν για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Στο επαρχιακό δίκτυο, η κίνηση των αυτοκινήτων στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού γίνεται μόνο με αλυσίδες, όπως και στο δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου, από το 20ο χιλιόμετρο.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr και lamiastar.gr

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version