Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Καιρός: Μπόρες και καταιγίδες από το απόγευμα

Καιρός: Μπόρες και καταιγίδες από το απόγευμα

Ο καιρός παραμένει γενικά καλός με το θερμόμετρο το μεσημέρι να φτάνει και να ξεπερνά τους 25 όμως από το απόγευμα σε πολλές περιοχές έρχονται μπόρες που σε κάποια σημεία μπορεί να εξελιχθούν σε καταιγίδες.

Ο καιρός για σήμερα Τρίτη σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές, με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη κατ τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα . Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 23 και στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ Θερμοκρασια: από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 10-10-2018

Καιρός: στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη τοπικές νεφώσεις με Πιθανότητα σποραδικών βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά Έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση στα ανατολικά και νότια.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις