Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Καιρός: Πληροφορίες για νεκρό και στην Ημαθία!

καιρός
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Καιρός – φονιάς έχει προκαλέσει ήδη τον θάνατο έξι ανθρώπων στην Χαλκιδική, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει νεκρός και στην Ημαθία!

Τεράστιες καταστροφές στην αγροτική παραγωγή αλλά και σε ακίνητα προκάλεσε ο καιρός με το μπουρίνι που “έδωσε” το βράδυ της Τετάρτης, 10.07.2019, στην Ημαθία. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στον κάμπο της Ενότητας Αποστόλου Παύλου, ο αέρας και το χαλάζι προκάλεσαν μεγάλες ζημίες σε κτήματα και σπίτια.

Καιρός – Νεκρός και στην Ημαθία!

Στη Νικομήδεια, αναφέρουν πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, ένας ηλικιωμένος δεν πρόλαβε να πάει στο σπίτι του για να προφυλαχθεί και έχασε την ζωή του. Δεν είναι ακόμη σαφές αν τραυματίστηκε θανάσιμα λόγω της κακοκαιρίας ή αν τα αίτια του θανάτου του ήταν παθολογικά… Όλα αυτά ενώ ήδη στην Χαλκιδική υπάρχουν πληροφορίες για πέντε νεκρούς

Ζημιές προκάλεσε και στην Βέροια ο καιρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον αέρα ξηλώθηκε δένδρο στην Μ. Αλεξάνδρου ενώ σε πολλά σημεία οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. Στην Πατρίδα δέντρο καταπλάκωσε σταθμευμένο αυτοκίνητο ενώ ξηλώθηκε και κολώνα της ΔΕΗ. Πτώση δένδρου σημειώθηκε και έξω από το Λαζοχώρι.

Σαρωτικός ο καιρός και στον κάμπο του δήμου Αλεξάνδρειας ενώ ζημιές έγιναν και μέσα στο αστικό κέντρο. Στο Βρυσάκι έπεσαν 3 δέντρα στον δρόμο ενώ στην Αλεξάνδρεια δένδρο έπεσε πάνω στο Ειδικό Σχολείο αλλά και στο κέντρο ενώ ξηλώθηκε και κολώνα της ΔΕΗ.

Πεσμένα δένδρα στον δρόμο υπάρχουν και έξω από τον Σταυρό, προς το Μακροχώρι.

Πολύ χαλάζι έπεσε και στην περιοχήν της Ειρηνούπολης. Ο καιρός ξήλωσε έναν μεγάλο πλάτανο στον Πολυπλάτανο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.

Σε διάφορα σημεία της Ημαθίας, ο καιρός προκάλεσε διακοπή ηλεκτροδότησης, ενώ υπενθυμίζεται πως η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού!

Να σημειωθεί πως λόγω των έντονων φαινόμενων που παρουσίασε ο καιρός, αρκετές περιοχές της Χαλκιδικής βυθίστηκαν στο σκοτάδι, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στο οδικό δίκτυο από πτώσεις δένδρων και φερτών υλικών.

Πηγή: pliroforiodotis.gr.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις