Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Καιρός σήμερα: Έρχονται καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας

καιρός
Φωτογραφία αρχείου

Άστατος θα είναι ο καιρός και σήμερα, Κυριακή 05/04, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, για σήμερα Κυριακή 05/04, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι… χειμωνιάτικος με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με τα φαινόμενα να είναι ισχυρά στην Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες και τη Βόρεια Εύβοια και στη Θράκη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά ορεινά. Όμως μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στα κεντρικά και νότια τμήματα.

Οι θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο, όπου μάλιστα μετά το μεσημέρι θα φτάσουν σε ένταση και τα 10 μποφόρ, ενώ ενίσχυση των βορείων ανέμων προβλέπεται και στο Νότιο Ευβοϊκό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο, καθώς επίσης και τα παράκτια τμήματά τους, μετά το απόγευμα , με τη έντασή τους να φτάνει τα 8 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, οι βροχές θα συνεχιστούν μέχρι και την Τρίτη 07/04, αλλά με μικρότερη ένταση και με περιορισμό των φαινομένων στα κεντρικά και νότια τμήματα, ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο θα διατηρηθούν επίσης έως την Τρίτη 07/04/2020.

Πηγή: meteo

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις