Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Καιρός: Θα είναι σαν να μπαίνει η… Άνοιξη

Καιρός: Θα είναι σαν να μπαίνει η… Άνοιξη

Ο Ζορμπάς έφυγε και έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας με κάποιες βροχές, χωρίς όμνως έντονα φαινόμενα, από τον “Χειμώνα” ο καιρός μας περνάει ξανά στην “Άνοιξη” μέσα στο Φθινόπωρο

Ο καιρός για σήμερα Τετάρτη σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και προς το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα νησιά του Ιονίου. Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στα δυτικά και νότια υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρα μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και στη δυτική Κρήτη υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών η μεμονωμένων καταιγίδων. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως έως 27 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές προς το μεσημέρι. Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 04-10-2018

Καιρός: στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά Αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, καθώς και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Ανεμοι: στα δυτικά, ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο στα νότια.

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις