Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καιρός: Χιόνι στην Πεντέλη, έκλεισε ο δρόμος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο καιρός άλλαξε για τα καλά στην Αττική από τη νύχτα με αποτέλεσμα να το στρώσει στην Πεντέλη. Έτσι για πρώτη φορά φέτος έκλεισε ο δρόμος για νέα Μάκρη.

Σύμφωνα με την τροχαία ο δρόμος είναι κλειστός από την οδό Πανός ως τον Άγιο Πέτρο. Προς το παρόν πάντως δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου στην Αττική.

Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά.Ανεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από -02 (μείον 2) έως 10 βαθμούς κελσίου. Στη Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 04 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές η χιονόνερο. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά με βαθμιαία εξασθένηση .Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και τα νότια 7 πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 8 μποφόρ .Θερμοκρασια: από 04 εως10 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα δυτικά 7 πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 07 έως 13 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 07 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές η χιονόνερο κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία βελτίωση .Ανεμοι: βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 05 έως 09 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από -04 (μείον 4) έως 10 βαθμούς κελσίου.

 

 

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 24-12-2016 παραμονή Χριστουγέννων

Καιρός: στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η χιονόνερο κυρίως στην Κρήτη όπου στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια.Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε