Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Καιρός: Χίος: Θάλασσα και δρόμος έγιναν ένα – Καταστροφές από Βροντάδο μέχρι αεροδρόμιο (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από politischios.gr
ΦΩΤΟ από politischios.gr

Η κακοκαιρία χτυπάει και την Χίο με τη θάλασσα να βγαίνει στη στεριά και να προκαλεί προβλήματα και καταστροφές…

Με δυσκολία και ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς διεξάγεται η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών από την παραλιακή του Βροντάδου μέχρι και τη Λεωφόρο Ενώσεως, στο ύψος του αεροδρομίου, αφού οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν στο νησί της Χίου από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου είχαν ως αποτέλεσμα βράχια, βότσαλα αλλά και δεκάδες τόνοι φυκιών να κατακλείσουν το οδόστρωμα.

Από νωρίς το πρωί η κυκλοφορία διεξάγεται με προβλήματα αφού τόσο στον Βελονά όσο και στου «Παντελάκη» η θάλασσα ξέβρασε στο οδόστρωμα μεγάλη ποσότητα άμμου και χαλικιού από την παραλία. Επιπλέον όχημα της Πυροσβεστικής με δύο άνδρες προχώρησε στην κοπή ενός δέντρου στην περιοχή του Αφανή Ναύτη, καθώς εξαιτίας του ανέμου είχε πάρει επικίνδυνη κλήση και κρίθηκε επικίνδυνο για τους οδηγούς.

Ανάλογη εικόνα επικρατεί και στην περιοχή του Τάγματος του Αγίου Παντελεήμονα, εκεί όπου η θάλασσα εκτός από φύκια, ξέβρασε στο οδόστρωμα βότσαλα και πέτρες με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να απαιτεί ιδιαίτερη και αυξημένη προσοχή από τους οδηγούς.

Πηγή: politischios.gr

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε