Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Καλλιάνος: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

Καλλιάνος: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

Συνεχίζεται η αστάθεια του καιρού και την Τετάρτη, καθώς για άλλη μία ημέρα, κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές από την Πελοπόννησο μέχρι και τη Θράκη θα εκδηλωθούν μπόρες, βροχές, και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες τόνισε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος από τα φαινόμενα θα επηρεαστούν κυρίως οι πιο ορεινές και ημιορεινές περιοχές, τόσο στο εσωτερικό της Πελοποννήσου, όσο και στη Στερεά, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Βροχές ενδεχομένως να σημειωθούν και στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Στην Αττική την Τετάρτη, κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας, και κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα του νομού και στις πιο ορεινές και ημιορεινές περιοχές, αναμένονται μπόρες και τοπικές βροχές, ασθενούς ως και μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη αναμένονται τοπικές μπόρες και βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης, κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές πέριξ της πόλης της Θεσσαλονίκης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου, κατέληξε ο κ. Καλλιάνο.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις