Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

30 χρόνια στη νύφη δολοφόνο: Σκότωσε τον άντρα της 8 μέρες μετά το γάμο!

30 χρόνια στη νύφη δολοφόνο: Σκότωσε τον άντρα της 8 μέρες μετά το γάμο!

Υποτίθεται πως οι πρώτες μέρες μετά το γάμο, η περίοδος του μέλιτος, είναι η καλύτερη για ένα ζευγάρι. Δεν ισχύει αυτό για την Τζόρνταν Λιν Γκράχαμ, την 22χρονη που έσπρωξε από το γκρεμό τον άντρα της μόλις 8 μέρες μετά το γάμο τους!

Η Τζόρνταν Λιν Γκράχαμ, τότε 22 ετών, έσπρωξε τον Κόντι Τζόνσον, 25 ετών, από έναν απότομο βράχο στο εθνικό πάρκο της πολιτείας Μοντάνα στις 7 Ιουλίου του 2013.

Η σορός του Τζόνσον ανασύρθηκε αρκετές ημέρες μετά το περιστατικό

Οι νεόνυμφοι είχαν πάει στο πάρκο για έναν περίπατο όταν ξέσπασε μια άγριος καυγάς μεταξύ τους. Η Γκράχαμ υποστήριξε στους ανακριτές ότι ο Τζόνσον της άρπαξε το χέρι κατά τη διάρκεια της φιλονικίας. Και εκείνη τον έσπρωξε στο γκρεμό.

«Εξαιτίας του θυμού που ένιωθε, έσπρωξε τον Τζόνσον με τα δύο χέρια της στην πλάτη του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αυτός να πέσει με το κεφάλι από τον βράχο», αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο σχετικά έγγραφα του δικαστηρίου

Η Γκράχαμ καταδικάστηκε για φόνο δευτέρου βαθμού

Η Γκράχαμ αρχικά προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημα λέγοντας στους ομοσπονδιακούς επιθεωρητές ότι η τελευταία φορά που είδε τον σύζυγό της ήταν όταν αυτός βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου καθώς αυτό έφευγε μπροστά από το σπίτι τους.

Αλλά δεν έπεισε. Συνελήφθη, τελικά ομολόγησε και την Πέμπτη καταδικάστηκε σε 30 χρόνια κάθειρξη χωρίς το δικαίωμα έφεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Shakira: Ντύθηκε νύφη και πήρε… φωτιά! Video

Απίθανος γάμος στο χιονοδρομικό Παρνασσού! Η νύφη έφτασε… κάνοντας σκι! – ΦΩΤΟ

Η έκπληξη της νύφης που έκανε 13 εκατομμύρια κλικ!

Μια νύφη… κρεμασμένη στα 3.000 πόδια! (ΦΩΤΟ)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε