Κόσμος

38 νεκροί από έκρηξη βόμβας σε κηδεία αστυνομικού

Τριάντα οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 50 τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση, που σημειώθηκε στην Κουέτα, στην επαρχία Μπαλουτσιστάν, του Πακιστάν, κατά την διάρκεια της κηδείας ενός αστυνομικού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η έκρηξη σημειώθηκε κατά την διάρκεια της κηδείας του αστυνομικού,που δολοφονήθηκε από ένοπλο, γεγονός που καλύφθηκε απευθείας τηλεοπτικά.

Ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς έκανε λόγο περί χάους, με πολλούς αιμόφυρτους ανθρώπους να μεταφέρονται στα χέρια σε ασθενοφόρα.

Στην Κουέτα δρουν διάφορες εξτρεμιστικές οργανώσεις περιλαμβανομένων του Κινήματος των Ταλιμπάν στο Πακιστάν, αυτονομιστών και ισλαμιστών.

Διαβάστε

Το Νέο Δελχί κατηγορεί το Πακιστάν για την επιδρομή στο Κασμίρ

Νεα ένταση μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν για το Κασμίρ – 5 νεκροί ινδοί στρατιώτες

Τουλάχιστον 60 νεκροί μέσα σε 3 μέρες από τις πλημμύρες στο Πακιστάν – Συγκλονιστικές φωτό

Τουλάχιστον 14 τραυματίες από έκρηξη βόμβας σε τρένο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχει ακόμα χρόνος για διπλωματία με το Ιράν» λέει η Βρετανία – Θα παραστεί στις συνομιλίες της Γενεύης
Ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Λάμι ταξιδεύει από την Ουάσινγκτον στη Γενεύη για διευρυμένες συνομιλίες της ΕΕ με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, David Lammy
Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστερεί την επίθεση στο Ιράν – Η στρατηγική και οι φόβοι του Αμερικανού προέδρου
Παρά την επιθετική ρητορική, ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει πιστός στην τακτική της αναμονής και αναφέρει συχνά πυκνά πως το θέμα μπορεί να λυθεί με διπλωματία.
Ντόναλντ Τραμπ 1