Δευτέρα, 20 Μαΐ
26oC Αθήνα

5.000 Αυστραλοί γυμνοί μπροστά στην Όπερα του Σίδνευ

5.000 Αυστραλοί γυμνοί μπροστά στην Όπερα του Σίδνευ
"

5.000 Αυστραλοί έβγαλαν τα ρούχα τους για χάρη γνωστού φωτογράφου. Μεταξύ τους και μία έγκυος, η οποία μετά τη φωτογράφιση πήγε κατευθείαν στην κλινική για να γεννήσει.

 Πάνω από 5.000 Αυστραλοί γδύθηκαν και πόζαραν μπροστά στη διάσημη Όπερα του Σίδνευ για χάρη του αμερικανού φωτογράφου – γνωστού για τις μαζικές γυμνές φωτογραφίσεις που κανει σε δημόσια μέρη – Σπένσερ Τούνικ. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από ομάδες υποστήριξης των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. 

Ομοφυλόφιλοι, άνδρες και γυναίκες, βρέθηκαν δίπλα στους straight γείτονές τους και αυτό δίνει ένα ισχυρό μήνυμα στον κόσμο, ότι οι Αυστραλοί είναι υπέρ μίας κοινωνίας ανοιχτής, με ίσα δικαιώματα για όλους” δήλωσε ο φωτογράφος. 

Αξίζει να πούμε ότι μεταξύ των γυμνών μοντέλων ήταν και μία έγκυος, η οποία αμέσως μετά τη φωτογράφιση πήγε στο νοσοκομείο, όπου γέννησε το παιδί της. Επίσης, στη φωτογράφιση συμμετείχε ένας μετεωρολόγος της τηλεόρασης, του οποίου οι τηλεθεατές είχαν την ευκαίρια να δουν πολλά περισσότερα από όσα τους αποκαλύπτει στο δελτίο καιρού… 
Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε