Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Άγρια κόντρα Madonna – Μαρίν Λεπέν – Την αποκαλούν “Γιαγιά Gaga”

Άγρια κόντρα Madonna – Μαρίν Λεπέν – Την αποκαλούν “Γιαγιά Gaga”

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής, Μαντόνα, εξέφρασε την ανησυχία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τα ποσοστά που συγκέντρωσε το Εθνικό Μέτωπο (FN) της Γαλλίας στις ευρωεκλογές, προκαλώντας τη σαρκαστική αντίδραση του αντιπροέδρου του κόμματος της Ακροδεξιάς.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανήρτησε χθες στο Instagram μια φωτογραφία του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας Libération, με ημερομηνία 26 Μαΐου και τίτλο «Η Γαλλία FN», και σχολίασε: «Ρωσία, Ουκρανία, Βενεζουέλα, και τώρα η Γαλλία;!!!» και προσθέτοντας τα tags «#καταπολεμήστε τον φασισμό», «#καταπολεμήστε τις διακρίσεις».
Φωτό - Instagram
Ήδη, το 2012, η Μαντόνα είχε επιτεθεί στο ακροδεξιό γαλλικό κόμμα, τοποθετώντας μια σβάστικα στο πρόσωπο της προέδρου του κόμματος, Μαρίν Λεπέν, σε ένα βίντεο που παιζόταν ενώ εκείνη ήταν στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της. Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου είχε καταθέσει τότε μήνυση για εξύβριση.

Η νέα επίθεση της τραγουδίστριας προκάλεσε αυτήν την φορά τον σαρκασμό του Εθνικού Μετώπου, που συγκέντρωσε το 25% των ψήφων στις ευρωεκλογές.

Εθνικό Μέτωπο: «Και στην πολιτική, η Γιαγιά Gaga έχει πια κουραστεί»

«Η Μαντόνα αντιγράφει το Γιανίκ Νοά: περίπλοκο τέλος καριέρας! . .», έγραψε σήμερα ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, Φλοριάν Φιλιπό, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Γιανίκ Νοά, πρώην πρωταθλητής του τένις και σήμερα τραγουδιστής, είχε επίσης επιτεθεί εναντίον του ακροδεξιού κόμματος στο τραγούδι του «Η οργή μου» που περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ με τίτλο Combats Ordinaires.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Madonna πρώτη στη λίστα του Forbes με τους ακριβοπληρωμένους μουσικούς!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Δείτε την πιο…τρομακτική εμφάνιση της Μαντόνα ! Δεν θα το πιστεύετε…

Η Λε Πεν απειλεί τη Μέρκελ και θαυμάζει τον Πούτιν – Προειδοποίηση προς Μέρκελ: Μη συνεχίσεις την πολιτική λιτότητας θα καταστρέψει την Ε.Ε.

Αυτή είναι η Ελληνίδα μητριά της Μαρίν Λεπέν

Τα καυτά φιλιά της Λεπέν με Σαρκοζί, Ολάντ και… Spiderman!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε