Κόσμος

«Ανάθεμα» Νταβούτογλου στο 2004: Αυτήν τη φορά μπορούμε να πετύχουμε λύση του Κυπριακού

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου υπογράμμισε πως υπάρχει ένα νέο μομέντουμ στην Κύπρο και οι δυο πλευρές άρχισαν ξανά τις διαπραγματεύσεις.

Ο κ. Νταβούτογλου προέβη στη δήλωση αυτή μετά από συνάντηση χθες στην έδρα του ΟΗΕ με τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν.

Στη 40λεπτη συνάντηση, οι δύο αξιωματούχοι συζήτησαν τις εξελίξεις στην Ουκρανία, το Συριακό και το Κυπριακό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ NewsIt.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει προδομένος με τον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν σεβάστηκε τη θεσμική ουδετερότητα του πατέρα του»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος 1
Ζελένσκι: Θεατρινισμός Πούτιν η τριήμερη κατάπαυση πυρός – «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ξένων ηγετών στη Μόσχα»
«Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Πούτιν να παίξει αυτό το παιχνίδι για να δημιουργήσει μία ήπια ατμόσφαιρα για την έξοδο του από την απομόνωση στις 9 Μαΐου»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 7
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα