Κόσμος

Απειλούν να σκοτώσουν τους δυο παρουσιαστές του ραδιοφώνου στην Αυστραλία

Η αστυνομία του Σίδνεϊ ερευνά καταγγελίες για απειλές που φέρονται να έγιναν εναντίον των δυο παρουσιαστών ραδιοφωνικής εκπομπής που έκαναν την επίμαχη «βασιλική φάρσα» εξαιτίας της οποίας αυτοκτόνησε μια νοσοκόμα.

Ο όμιλο Southern Cross στον οποίο ανήκει ο ραδιοφωνικός σταθμός 2Day FM του Σίδνεϊ έκανε γνωστό ότι το προσωπικό του δέχθηκε απειλές για την ζωή των δυο παρουσιαστών και τώρα η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.
Μάλιστα κάποια μέλη του σταθμού μεταφέρθηκαν σε ασφαλή κατοικία που ήταν υπό 24ωρη φρούρηση.

Έρευνα για τη φάρσα που έκανε ο ραδιοφωνικός σταθμός του Σίδνεϊ σχετικά με τη νοσηλεία της Κέιτ Μίντλετον σε νοσοκομείο του Λονδίνου διεξάγει η Αυστραλιανή Ρυθμιστική Αρχή των ΜΜΕ (ACMA).

Η ACMA διευκρίνισε πως η έρευνα έχει στόχο τον ραδιοφωνικό σταθμό 2Day FM, αλλά όχι τους παρουσιαστές της εκπομπής και υπεύθυνους για την φάρσα Μελ Γκρέιγκ και Μάικλ Κρίστιαν.

Η Αυστραλιανή Ρυθμιστική Αρχή ερευνά την υπόθεση μόνο σε σχέση με το μέσο ενημέρωσης και όχι με τους παρουσιαστές και θα εξετάσει αν ο ραδιοφωνικός σταθμός σεβάστηκε τους κανόνες μετάδοσης της εκπομπής, δήλωσε ο πρόεδρος της Αρχής Κρις Τσάπμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απαγχονίσθηκε η νοσοκόμα που έπεσε θύμα φάρσας για την Κέιτ Μίντλετον

SkyNews: Η νοσοκόμα βρέθηκε κρεμασμένη!

Συγγνώμη και κλάματα από τους 2 αυστραλούς για το θάνατο της νοσοκόμας – VIDEO

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στη Νέα Υόρκη: 34χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος – Ύποπτος ο σύζυγός του
Το θύμα φέρεται πως είχε καταγγείλει τουλάχιστον 9 φορές τον σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία - Ο 40χρονος ισχυρίστηκε πως όντως τσακώθηκαν το προηγούμενο βράδυ και λίγες ώρες μετά τον βρήκε νεκρό
Άνδρες
Ο Νετανιάχου δεν σταματάει τον πόλεμο και σχεδιάζει τον πλήρη έλεγχο της Γάζας: «Επιχειρήσεις ακόμη και σε περιοχές όπου κρατούνται όμηροι»
«Η απόφαση ελήφθη, το Ισραήλ προχωρά στην κατάληψη της Γάζας», αναφέρουν ανώτατοι αξιωματούχοι - Κόντρα ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας - Αβέβαιο το μέλλον των αμάχων
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 2
Ο Τραμπ μπλοκάρει το μποϊκοτάζ σε ισραηλινές επιχειρήσεις: Απειλεί πολιτείες πως θα χάσουν κονδύλια για φυσικές καταστροφές
Η απόφαση αυτή στοχεύει το κίνημα Boycott, Divestment, Sanctions- BDS, μια εκστρατεία που έχει σχεδιαστεί για να ασκήσει οικονομική πίεση στο Ισραήλ προκειμένου να τερματίσει την κατοχή του στα εδάφη της Παλαιστίνης
Ντόναλντ Τραμπ