Κόσμος

Αυτοκτόνησαν κι άλλοι δύο υπάλληλοι της France Telecom

Συνολικά έχουν αυτοκτονήσει 37 εργαζόμενοι της συγκεκριμένης εταιρείας.

Αυτοκτόνησαν άλλοι δύο εργαζόμενοι στο γαλλικό όμιλο των τηλεπικοινωνιών “Φρανς Τελεκόμ”, ύστερα από 35 αυτοκτονίες υπαλλήλων και στελεχών στον ιδιωτικοποιημένο πλέον όμιλο τα έτη 2008-2009, “προκαλώντας μεγάλη ταραχή στη διεύθυνση και στο προσωπικό του”, σύμφωνα με τη σημερινή δήλωση ενός εκπροσώπου της εργοδοσίας.

Οπως αναφέρεται σήμερα στα γαλλικά μμε, οι αυτοκτονίες μελών του προσωπικού στη “Φρανς Τελεκόμ”, κατά το μήνα Ιανουάριο, “έφθασαν τις πέντε”.

Τώρα αυτοκτόνησαν, στο σπίτι του ένα 32χρονο στέλεχος του οργανισμού, εργαζόμενο στη Ντιζόν και ένας 50χρονος τεχνικός, που έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα σε ένα δάσος…

Στον ιδιωτικοποιημένο όμιλο, που απασχολεί σε ποσοστό 65% προσωπικό της εποχής που ανήκε στο δημόσιο τομέα, αντικείμενο ευρέων συζητήσεων έγινε αυτό το “κύμα” των αυτοκτονιών εργαζομένων σαυτόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Τουρκία στις φλόγες: Μαίνονται οι τέσσερις μεγάλες πυρκαγιές – Εκκενώσεις, νεκροί και σκηνές αποκάλυψης
Πυροσβέστης έχασε τη ζωή του εξαιτίας καρδιακού επεισοδίου, τρεις άνθρωποι πέθαναν σε δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη υδροφόρα - Πάνω από 3.000 πυρκαγιές από την αρχή του καλοκαιριού λόγω καύσωνα και ξηρασίας
Στις φλόγες η Τουρκία
Πολυτελής γάμος στην Ουγκάντα για τον Δημοκρατικό υποψήφιο δήμαρχο Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι «με ένοπλους φρουρούς και χωρίς κινητά»
Η πολυτελής κατοικία των Μαμντάνι μετατράπηκε σε πολυτελή χώρο εκδηλώσεων, με φώτα, DJ και χορό μέχρι το πρωί - Οι καλεσμένοι έφταναν με πολυτελή οχήματα
Ο Ζόχραν Μαμντάνι και η Ράμα Ντουουάτζι