Κόσμος

Δείτε τι κέρασε χθες βράδυ τη Μέρκελ ο Νταβούτογλου

Οι Τούρκοι φημίζονται για την διπλωματία τους και για τις δημόσιες σχέσεις όπου και αν εκπροσωπούν την χώρα τους.

Έτσι και χθες το βράδυ ο Αχμέτ Νταβούτογλου δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Και έφερε κεράσματα από την χώρα του κυρίως για την Άνγκελα Μέρκελ. Στο δείπνο λοιπόν που έγινε ο Νταβούτογλου προσπάθησε να “ρίξει” τη Μέρκελ με ένα είδος τούρκικης πίτας, ή πίτσας με λαχανικά, τυρί και αυγά. Η τουρκική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες ανέβασε τις φωτο στο twitter.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΦΑΓΑΝ

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Οι ΗΠΑ πιέζουν το Ιράν για συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα – Στόχος η πυρηνική συμφωνία και κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συμμετάσχει άμεσα στις ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι η Τεχεράνη πρέπει να αποτραπεί από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Σημαίες Ιράν και ΗΠΑ
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη 3