Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Εγκλωβισμένοι επί ώρες μέσα στο αεροπλάνο – Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες της Ryanair (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκλωβισμένοι επί ώρες μέσα στο αεροπλάνο – Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες της Ryanair (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλοι οι επιβάτες της πτήσης από το Stansted στο Porto της Πορτογαλίας, ξέσπασαν στο πλήρωμα. Οπως καταγγέλουν δεν τους έδιναν ούτε φαγητό ούτε νερό.

Με 11 ώρες καθυστέρηση αναχώρησε το αεροσκάφος της Ryanair εξοργίζοντας τους πάνω από 100 επιβάτες -ανάμεσά τους και παιδιά- οι οποίοι όχι μόνο περίμεναν 4 ώρες μέχρι να επιβιβαστούν αλλά έμειναν εγκλωβισμένοι για περισσότερες από 6 ώρες μέσα στο αεροπλάνο.


Σύμφωνα με την Daily Mail, η πτήση από το Stansted στο Porto της Πορτογαλίας ήταν προγραμματισμένο να απογειωθεί στις 20:25 την περασμένη Παρασκευή. Όταν οι επιβάτες έκαναν check in ενημερώθηκαν ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στη διάρκειας περίπου 2,5 ωρών, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Μετά από 4 ώρες που παρέμειναν στο έδαφος, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο όπου έμειναν εγκλωβισμένοι χωρίς -όπως καταγγέλλουν- να τους προσφέρουν φαγητό ή νερό. Σύμφωνα με έναν από τους επιβάτες έγιναν πάνω από 50 κλήσεις στην αστυνομία.

Οπως ήταν αναμενόμενο οι επιβάτες ξέσπασαν στις αεροσυνοδούς.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Youtube ένας από τους επιβάτες, ο João Pinheiro, και το οποίο μέχρι τωρα έχουν δεί πάνω από 700.000 θεατές.

Διαβάστε

Δεν σχετίζεται η εταιρεία με τις προσλήψεις, τονίζει η Ryanair

Ryanair: Πληρώστε 3.000 ευρώ για να σας προσλάβουμε!

2.800 οι θέσεις εργασίας από την Ryanair στην Ελλάδα!

Αεροπορική εταιρία εμφανίζει την Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος (VIDEO)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε