Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

“Είδα μια λίμνη αίματος…” – Η μαρτυρία του ιερέα για τον Έλληνα που δολοφονήθηκε από νεοναζί (VIDEO)

“Είδα μια λίμνη αίματος…” – Η μαρτυρία του ιερέα για τον Έλληνα που δολοφονήθηκε από νεοναζί (VIDEO)

Συγκλονιστική είναι η ομολογία του Πρωτοπρεσβύτερου Απόστολου Μαλαμούση, ο οποίος είχε βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος, όπου δολοφονήθηκε ο Θεόδωρος Βουλγαρίδης από Γερμανούς νεοναζί.

Ο 41χρονος Έλληνας μετανάστης είχε βρεθεί δολοφονημένος στις 15 Ιουνίου 2005, στο κλειδαράδικο που είχε στο κέντρο του Μονάχου και ο ιερέας ήταν ο μοναδικός, στον οποίο επετράπη να βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος για να διαβάσει τρισάγιο.

Σε δηλώσεις του στο Mega, αναφέρθηκε στην ανατριχιαστική εικόνα που αντίκρυσε και ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει: “Ήταν μια λίμνη αίματος. Μου είπαν, πού πρέπει να πατησω για να μην χαλάσω ίχνη, γιατί έψαχναν για τους δολοφόνους. Το θέαμα ήταν φριχτό. Είδα το πρόσωπό του να ειναι παραλλαγμένο από τις σφαίρες που είχε δεχτεί στο κεφάλι”.

Και συνέχισε: “Θυμάμαι με συγκίνηση τα λόγια της μάνας του, πάνω από τον τάφο. Μου είπε “βεβαίως κλαίμε και θρηνούμε για το χαμό του παιδιού μας, αλλά έπεσε μια πέτρα από την καρδιά μας, γιατί αποδείχθηκε ότι ο γιος μας δεν είχε σχέση με τον υπόκοσμο και ηταν θύμα των νεοναζιστών”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβλήθηκε η δίκη των νεοναζί για τη δολοφονία 8 Τούρκων και 1 Έλληνα

Δικάζεται σήμερα νεοναζί για την δολοφονία 8 Τούρκων και 1 Έλληνα

”Οι σχέσεις της Χρυσής Αυγής με γερμανούς νεοναζί”

Ανακαλύφθηκε κρυφή νεοναζιστική οργάνωση που είχε εξαπλωθεί και στις φυλακές

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε