Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Επανάσταση! Μεγαλώστε το στήθος σας για… λίγες μέρες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένας πλαστικός χειρουργός από το Μανχάταν της Νέας Υόρκης, έχει αναπτύξει μία διαδικασία για άμεση αύξηση στήθους με… ημερομηνία λήξης, αφού η αλλαγή αυτή διαρκεί έως τρεις εβδομάδες!

Η διαδικασία αυτή, που έχει πάρει την ονομασία “στήθος διακοπών”, έχει να κάνει με ένα είδος αλατούχου ένεσης, που θα επιτρέπει την αύξηση του στήθους για δύο έως τρεις εβδομάδες, ωστόσο μέχρι τώρα το αποτέλεσμα διαρκεί μόλις 24 ώρες.

Ο Dr. Norman Rowe, πλαστικός χειρουργός που εδρεύει στο Μανχάταν, μίλησε για τις πελάτισσες που δέχθηκαν μέχρι τώρα αυτή την 24ωρη… ενίσχυση και τόνισε πως “24 ώρες είναι πολύ καλά, αλλά και πάλι είναι μόνο 24 ώρες”.

Προσπάθειες για… εβδομάδες

Ο Rowe, είπε πως αυτή η αύξηση στήθους που θα διαρκεί δύο με τρεις εβδομάδες θα ήταν ιδανική τόσο για “ειδικές περιστάσεις”, όπως οι γάμοι, όσο και για να καταλάβουν οι γυναίκες πως θα ήταν τα κανονικά εμφυτεύματα.

“Μπορείς να χρησιμοποιήσεις 3D εικόνες και να βάλεις εμφυτεύματα μέσα στα εσώρουχα, αλλά είναι διαφορετικό να μπορείς να καταλάβεις ακριβώς πως θα νιώθεις το βάρος και πως θα είναι να ζεις με αυτά τα εμφυτεύματα”, τόνισε.

Ακόμη, ο γιατρός συμπλήρωσε πως το “στήθος διακοπών” θα κοστίζει λιγότερο από τις υπόλοιπες διαδικασίες και δεν θα απαιτεί καθόλου χρόνο ανάρρωσης.

Πηγή: abcnews.go.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε