Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Επίθεση στο Παρίσι: Το βίντεο του μίσους του Ισλαμικού Κράτους (VIDEO)

Επίθεση στο Παρίσι: Το βίντεο του μίσους του Ισλαμικού Κράτους (VIDEO)

Στη δημοσιότητα δόθηκε το παραλλήρημα των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, σε ένα βίντεο που έρχεται μία μόλις ημέρα μετά τις αλλεπάλληλες, αιματηρές επιθέσεις στην “καρδιά” της Γαλλίας. Δείτε τα πλάνα, τα οποία για ακόμη μία φορά είναι γυρισμένα με χολιγουντιανό “άρωμα”.

Η συνταγή είναι η ίδια. Ένα βίντεο που θα μπορούσε να είναι το trailer μίας ταινίας του Χόλυγουντ, με σενάριο… νοσηρό. Αντ’ αυτού, είναι η σκληρή πραγματικότητα των πρακτικών που υιοθετούν οι φανατικοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Οι τζιχαντιστές καίνε διαβατήρια γύρω από μία φωτιά, πριν ξεκινήσει το κήρυγμα του μίσους. “Τι περιμένετε;” λένε σε κάποιο σημείο, απευθυνόμενοι στους “αδελφούς” τους και παροτρύνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο να επιτεθούν στην Γαλλία.

Σκοτώστε τους και μετά φτύστε τους στα μούτρα“, λένε οι τζιχαντιστές σε κάποιο άλλο σημείο…

Όλα αυτά, ενώ το αίμα στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας είναι ακόμη “ζεστό”. Όλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά από την σειρά συντονισμένων επιθέσεων στο Παρίσι, που είχαν ως τραγικό απολογισμό τους 129 νεκρούς που μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιωθεί.

Μετά το βίντεο, στην δημοσιότητα βγήκε και το ηχητικό απόσπασμα με την επίσημη ανάληψη της ευθύνης για το χθεσινοβραδινό μακελειό. Στα γαλλικά αυτή τη φορά..

Δείτε ολόκληρο το ανατριχιαστικό βίντεο: 

Κι εδώ ένα μικρό απόσπασμα με ελληνικούς υπότιτλους:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε