Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Έσπασε” και τα… μηχανάκια τηλεθέασης η τελετή των Όσκαρ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, REUTERS

Εκτός από τη selfie της Ellen DeGeneris, ρεκόρ έκανε στην τηλεθέαση τη τελετή απονομής των φετινών Όσκαρ: 43 εκατομμύρια άνθρωποι την παρακολούθησαν στις ΗΠΑ, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό της τελευταίας 10ετίας.

Τα ποσοστά της τηλεθέασης, όπως δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εταιρεία Nielsen, δείχνουν ότι το τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε την τελετή αυξήθηκε κατά 6,4% από πέρυσι, θετική ένδειξη για το δίκτυο ABC που έχει συμβόλαιο για τη μετάδοση της εκδήλωσης μέχρι το 2020.

Η βραδιά δίχασε τους κριτικούς, οι περισσότεροι από τους οποίους θεώρησαν επιτυχημένη οικοδέσποινα της βραδιάς της Ellen DeGeneris, αλλά έκριναν ότι το σόου είχε υπερβολικά μεγάλη διάρκεια

Η τελετή απονομής των Όσκαρ συγκεντρώνει κάθε χρόνο το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό μη αθλητικής μετάδοσης στις ΗΠΑ και η φετινή απονομή σημείωσε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση από το 2004, όταν την είχαν παρακολουθήσει 43,6 εκατομμύρια άνθρωποι.

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε τελετή απονομής των Όσκαρ καταγράφηκε το 1998, με 55 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η φετινή τελετή διήρκεσε 3,5 ώρες και σε αυτήν απονεμήθηκαν 24 βραβεία

Στη διάρκεια της μετάδοσης εστάλησαν σε ολόκληρο τον κόσμο 14,7 εκατομμύρια μηνύματα στο Twitter που αφορούσαν τα Όσκαρ, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δραστηριότητα σε αυτά στη διάρκεια του σόου αυξήθηκε κατά 75% σε σχέση με πέρυσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και ο Άδωνις στη selfie των Όσκαρ!

Ποιος Έλληνας celebrity βρέθηκε στην απονομή των Όσκαρ;

Η έκφραση στο πρόσωπο του DiCaprio για ένα ακόμη χαμένο Όσκαρ!

Απίστευτο βίντεο! Όλες οι ταινίες των φετινών Όσκαρ με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά

Όσκαρ 2014: Οι καλύτερες στιγμές – Το “αντίο” στον Paul Walker, οι πίτσες και η Jennifer Lawrence με το βραβείο του “Σκουντούφλη”!

Όσκαρ 2014: Καλύτερη Ταινία το “12 Χρόνια Σκλάβος” – Επτά Όσκαρ για το Gravity – Όλη η λίστα των νικητών

Oscars 2014: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδια! Φωτορεπορτάζ TLIFE

Όσκαρ 2014: Και πίτσα έχω, λέγετε! (ΦΩΤΟ)

Όσκαρ 2014: Η selfie που χάρισε στην Ellen DeGeneres το απόλυτο ρεκόρ στο twitter

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε