Παρασκευή, 17 Μαΐ
18oC Αθήνα

Έτσι είναι σήμερα η μικρή Μαντλίν; – ΦΩΤΟ

Έτσι είναι σήμερα η μικρή Μαντλίν; – ΦΩΤΟ

Με τον πιο επίσημο τρόπο η Σκότλαντ Γιάρντ ανακοίνωσε ότι έχει νεα στοιχεία και νέους μάρτυρες ότι η μικρή Μαντλίν Μακ Καν είναι ζωντανή και έτσι ανοίγει ξανά την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής αγγλίδας.

Όπως είπαν, υπάρχουν 38 πρόσωπα τα οποία συνδέονται με την υπόθεση και τα οποία είναι υπό έρευνα.

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν είπαν ότι αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

Η μικρή Μαντίν ήταν 4 ετών όταν εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία τον Μάϊο του 2007. Ηταν με τους γονείς της διακοπές. Κοιμόταν στο δωμάτιο ενώ οι γονείς της έτρωγαν σε κοντινό εστιατόριο.

Οι Πορτογαλικές αρχές είχαν εγκαταλείψει τις έρευνες το 2008 αλλά αλλά η Σκότλαντ Γιάρντ ξανάνοιξε την υπόθεση τον Μάϊο του 2011 με εντολή του βρετανού πρωθυπουργού μετά από έκκληση των γονιών της μικρής.

Ο ντετέκτιβ Αντι Ρέντγουντ ο οποίος είναι και επικεφαλής των ερευνών με 37 άνδρες στην ομάδα του είπε ότι έχουν μελετήσει ένα προς ένα τα 30.500 έγγραφα που είχαν συγκεντρωθεί από την Πορτογαλική αστυνομία, την Βρετανική αστυνομία αλλά και από ιδιωτικούς ερευνητές.

“Τα τελευταία 2 χρόνια σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω συλλέξει δεν υπάρχει καμία απόδειξη που να δείχνει με βεβαιότητα ότι η Μαντλίν είναι νεκρή”, δηλώνει.

Για να βοηθηθούν στις έρευνες οι αστυνομικοί έφτιαξαν με την βοήθεια υπολογιστή μια εικόνα της Μαντλίν όπως θα ήταν σήμερα στα 10 της χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καταθέσεις από 38 άτομα για τη μικρή Μάντλιν – Κόσμος

Υπόθεση Μαντλίν: Ψάχνουν το συνεργείο καθαρισμού με το λευκό βαν – Κόσμος

Ήταν τελικά η μικρή Μαντλίν το κοριτσάκι που ζούσε στην Κύπρο; – Κόσμος

Πού “βρέθηκε” η Μαντλίν; – Η ιστορία της ζωής της – Κόσμος

Βρέθηκε η μικρή Μαντλίν στην Αγία Νάπα; – Τι είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας – Κόσμος

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε