Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Φρίκη! Άγριος βιασμός και δολοφονία τουρίστριας στην Καραϊβική

Φρίκη! Άγριος βιασμός και δολοφονία τουρίστριας στην Καραϊβική

Σε ερημική έκταση της παραλίας βρέθηκε το πτώμα της 39χρονης τουρίστριας. Είχε φτάσει στο θέρετρο La Sagesse το προηγούμενο βράδυ με τον σύζυγό της.

Ο δράστης επιτέθηκε με σπαθί στην Αμερικανίδα ενώ περπατούσε με τον άντρα της κατά μήκος της παραλίας La Sagresse. Φέρεται να βιάστηκε βάναυσα πριν από τη δολοφονία της, ενώ ο άντρας της κατάφερε να γλιτώσει. Το πτώμα της βρέθηκε περίπου 12 μίλια έξω από την πρωτεύουσα της Grenada και σε απόσταση μισού μιλίου από το σημείο όπου έκαναν ηλιοθεραπεία άλλοι τουρίστες.

Η είδηση της δολοφονίας διαδόθηκε σε όλη τη Grenada που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό και οι τοπικές αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους έναν ύποπτο. Πρόκειται για πρώην κατάδικο που βγήκε πρόσφατα από τη φυλακή.

Η 63χρονη Βρετανίδα Sue Hardy βρισκόταν στην παραλία όταν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικιαστικής δολοφονίας το πρωί της Κυριακής. “Κάποιοι φώναζαν και άλλοι έτρεχαν. Στην αρχή δεν ξέραμε τι συμβαίνει, αλλά οι φήμες άρχισαν να εξαπλώνονται μεταξύ των τουριστών. Η Αμερικανίδα τουρίστρια, που το προσωπικό περιέγραψε ως πολύ όμορφη γυναίκα, είχε πάει βόλτα με τον σύζυγό της όταν δέχτηκε την επίθεση”.

“Μου είπαν ότι το πτώμα της βρέθηκε στην άκρη της παραλίας. Δεν ξέρω πώς τη δολοφόνησαν. Είχε φτάσει με τον σύζυγό της το προηγούμενο βράδυ στο νησί. Οι αστυνομικοί δεν μας είπαν τίποτα άλλο. Η παραλία που βρέθηκε είναι πολύ ερημική. Δεν μπορεί κανείς να σε δει και ούτε να δει αν κάποιος σου επιτεθεί. Έχω πάει πιο παλιά και πάντα με τρόμαζε. Νιώθεις σαν κάποιος να σε παρακολουθεί από τη χαμηλή βλάστηση”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε