Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιατί αποκαλούν Σοφία Λόρεν της Ανατολής την Πρώτη Κυρία του Αζερμπαϊτζάν – ΦΩΤΟ

Γιατί αποκαλούν Σοφία Λόρεν της Ανατολής την Πρώτη Κυρία του Αζερμπαϊτζάν – ΦΩΤΟ

Έχει σχολιαστεί όσο λίγες Πρώτες Κυρίες στον κόσμο. Εχει σχολιαστεί με καλό και κακό τρόπο. Η Μπεχριμπάν Αλίεβα, σύζυγος του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, είναι σπουδαγμένη, είναι πολύγλωσση, έχει επισκεφθεί πολλές φορές τον πλαστικό της και ίσως γιατί προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση την αποκαλούν Σοφία Λόρεν της Ανατολής.

Η Μεχριμπάν Αλίεβα ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε το 1964. Είναι δηλαδή 50 ετών. Τόσο δεν μοιάζει αλλά είναι εμφανείς οι προσπάθειες και η αγωνία της να σταματήσει τον χρόνο.

Μέχρι και το 2010 όταν η διαρροή των Wikileaks ήταν στο φόρτε της, απόρρητα διαβαθμισμένα έγγραφα από το Αζερμπαϊτζάν ανέφεραν: «Η σύζυγος του Ιλχάμ Αλίεφ έχει πρόβλημα έκφρασης στο πρόσωπό της. Εχει υποβληθεί σε τόσες πολλές επεμβάσεις λίφτινγκ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το κινήσει καθόλου».

Σπούδασε οφθαλμίατρος στην Ιατρική Σχολή της χώρας της και αφού παντρεύτηκε με το νυν Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, απέκτησε μαζί του τρία παιδιά, δυο κόρες και έναν γιο. Με το που έγινε Πρώτη Κυρία άρχισε να ασχολείται κι εκείνη έντονα με τα κοινά.


Εγινε Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Unesco για την προώθηση των προφορικών και μουσικών παραδόσεων, εξελέγη Γυναίκα της Χρονιάς στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ τα βραβεία για την προσφορά της είναι αμέτρητα.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FACEBOOK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Καραμανλής έκοψε τα… κουτσομπολιά για τον ανασχηματισμό

Η σύζυγος του πρωθυπουργού μαζί με την πρώτη κυρία του Αζερμπαϊτζάν – ΦΩΤΟ

Χριστοφιλοπούλου για Λοβέρδο – Μητσοτάκη: “Υπήρξε μία σύγκρουση η οποία λύθηκε

Ο Θεοχάρης “ξαναχτυπά” στο facebook – Με “έφαγαν” τα συμφέροντα – Δεν πήρα ούτε ευρώ αποζημίωση”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε