Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γνωστός επιχειρηματίας θα πληρώσει χρυσό το διαζύγιο μετά την ερωμένη

Φωτογραφία: Linda Nylind για τον Guardian
Φωτογραφία: Linda Nylind για τον Guardian

Δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμβιβασμό και το δικαστήριο αναγκάζει τον γνωστό επιχειρηματία να δώσει 70 εκατομμύρια λίρες στην πρώην γυναίκα του. Είχε εγκαταλείψει το σπίτι τους για να ζήσει με την κατά 15 χρόνια νεότερη ερωμένη του.

Η δικαστική διαμάχη του ιδιοκτήτη του fashion site Asos Nick Robertson πυροδοτήθηκε όταν μετακόμισε με την ερωμένη του. Ο 48χρονος στο δικαστήριο υποστήριξε ότι θα έπρεπε να δώσει στην πρώην γυναίκα του Janine 30 εκατομμύρια λίρες, ενώ εκείνη επέμενε για 110 εκατομμύρια.

Το δικαστήριο αποφάσισε πως η 43χρονη μητέρα δύο παιδιών θα πρέπει να πάρει το 1/3 της περιουσίας του (220 εκατομμύρια λίρες) αφού απέτυχαν να καταλήξουν σε συμβιβασμό. Ο Nick Robertson είχε φύγει από το 8,3 εκατομμυρίων λιρών σπίτι τους στο Γουίμπλετον τον Μάρτιο του 2014. Λίγους μήνες αργότερα είχε απαθανατιστεί να περπατά χεράκι χεράκι με την πρώην του Charlotte Balin.

Το ζευγάρι είχε νοικιάσει ένα σπίτι πέντε υπνοδωματίων στο Γουίμπλετον για να βρίσκεται κοντά στο σπίτι της οικογένειάς του. Είχε παντρευτεί τη γυναίκα του το 2004 και χώρισαν το 2013. Στο δικαστήριο βρέθηκε μόνο ο επιχειρηματίας, ενώ απουσίαζε η πρώην γυναίκα του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε