Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ήταν ο Χίτλερ παντρεμένος με Εβραία; Η Εύα Μπράουν είχε εβραϊκές ρίζες

Ήταν ο Χίτλερ παντρεμένος με Εβραία; Η Εύα Μπράουν είχε εβραϊκές ρίζες

Ο άνθρωπος που δολοφόνησε εκατομμύρια Εβραίους (και όχι μόνο), ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν παντρεμένος με Εβραία, υποστηρίζει εκπομπή που έκανε τεστ DNA σε τρίχες από βούρτσα που φέρεται να ανήκει στην Εύα Μπράουν.

Την αποκάλυψη κάνει η εκπομπή Dead Famous DNA του βρετανικού καναλιού Channel 4 που πρόκειται να προβληθεί την επόμενη εβδομάδα.

Στη διάρκεια του 19ου αιώνα, οι Ασκενάζι Εβραίοι στη Γερμανία ασπάστηκαν τον καθολικισμό

Η βούρτσα που είχε πάνω της το μονόγραμμα της Μπράουν βρέθηκε μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σε δωμάτιο της ερωμένης του Χίτλερ στο σπίτι του ναζιστή ηγέτη στο Berghof της Βαυαρίας. Η αυθεντικότητα της βούρτσας διαπιστώθηκε από ειδικούς.

Επιστήμονες εξέτασαν τα μαλλιά που βρέθηκαν πάνω στη βούρτσα και κατέληξα στο συμπέρασμα πως η Μπράουν είχε ένα μεγάλο μυστικό που δεν είχε αποκαλύψει στον Χίτλερ: η μητέρα της ήταν Εβραία.

Βρήκαν μια αλληλουχία DNA που δείχνει πως η μητέρα της είχε ρίζες από τους Ασκενάζι Εβραίους, οι οποίοι αποτελούν το 80% του παγκόσμιου εβραϊκού πληθυσμού.

Η συγκεκριμένη αλληλουχία εντός του μιτοχονδριακού DNA περνά από τη μητέρα στην κόρη και μένει αναλλοίωτο στη διάρκεια των γενεών. Ανήκει στην ομάδα N1b1 που συνδέεται με τους Ασκενάζι Εβραίους, γράφει ο Independent.

Τη βούρτσα με το μονόγραμμα της Εύας Μπράουν στο καταφύγιο του Χίτλερ στη Βαυαρία βρήκε το 1945 ο Αμερικανός αξιωματικός Paul Baer. Πήρε κι άλλα προσωπικά της αντικείμενα από το διαμέρισμά της

Λέγεται πως όταν ο Χίτλερ γνώρισε την Εύα Μπράουν, διέταξε να ερευνήσουν σχετικά με την οικογένεια της 17χρονης τότε καλλονής για να σιγουρευτεί πως δεν είχαν καμία σχέση με Εβραίους και ήταν… Άριοι. Και αφού πείσθηκε πως δεν υπήρχε καμία σχέση με Εβραίους, τότε προχώρησε το μεταξύ τους φλερτ.

Η Εύα Μπράουν ήταν ερωμένη του Χίτλερ για περισσότερα από 12 χρόνια. Ο Χίτλερ κράτησε για χρόνια τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί πίστευε πως θα χαλούσε τη δημόσια εικόνα του.


Την παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 1945, λίγο πριν την εισβολή των συμμάχων στο Βερολίνο και την αυτοκτονία τους. Εκείνη ήπιε δηλητήριο κι εκείνος αυτοπυροβολήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Γερμανία προσπαθεί να ηρεμήσει τη Ρωσία μετά τις δηλώσεις για τον Χίτλερ

Με την πολιτική του Χίτλερ στην Σουδητία παρομοίασε την προσάρτηση της Κριμαίας ο Σόιμπλε

Αηδιαστικά βίντεο με ημίγυμνους Χρυσαυγίτες να αποθεώνουν Χίτλερ και Μουσολίνι

Χίλαρι Κλίντον: Πούτιν όπως Χίτλερ!

Έδωσε 65.000 δολάρια για το “Ο Αγών μου” υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον Χίτλερ

Ποια ήταν η Λουφτβάφε του Χίτλερ;

Όταν ο Νετανιάχου έκανε το… μουστάκι του Χίτλερ στη Μέρκελ – ΦΩΤΟ

Πωλήθηκε ακτινογραφία του κρανίου του Χίτλερ σε δημοπρασία!

Ανέγερση Μνημείου στη Βιέννη για τους λιποτάκτες της ναζιστικής Βέρμαχτ

Συγγνώμη από την Google! Έδωσε το όνομα του Αδόλφου Χίτλερ σε πλατεία

Η γενέτειρα του Χίτλερ προσπαθεί να αποτινάξει αυτή την κατάρα!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε