Κόσμος

Κατάφερε και άντεξε εγκλωβισμένος μέσα στο ασανσέρ για 4 ημέρες

Επί τέσσερις ημέρες έμεινε εγκλωβισμένος στο ασανσέρ του ξενοδοχείου του, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, ένας Σουηδός και κατάφερε να επιβιώσει χάρη στην εκπαίδευση που είχε λάβει όταν υπηρετούσε στον σουηδικό στρατό.

Ένας φίλος του ξενοδόχου που διένεμε ψωμί στην περιοχή ενημέρωσε τις αρχές σήμερα όταν παρατήρησε τον όγκο της αλληλογραφίας που είχε μαζευτεί έξω από το ξενοδοχείο, στην αγροτική περιοχή του Μπαν Γκαστάιν.

Ο 58χρονος ξενοδόχος ήταν διπλά άτυχος: είχε ξεχάσει το κινητό τηλέφωνό του στο γραφείο του και το ξενοδοχείο του ήταν κλειστό. Κανείς δεν άκουσε τις κραυγές του για βοήθεια και οι προσπάθειές του να απεγκλωβιστεί μόνος του αποδείχτηκαν άκαρπες.

Ο ίδιος, που είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, εξήγησε στους αστυνομικούς που τον απεγκλώβισαν ότι είχε περάσει από εκπαίδευση επιβίωσης στο σουηδικό στρατό και, εφαρμόζοντας τις γνώσεις που απέκτησε τότε, μπόρεσε να επιβιώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη δυτική Τεχεράνη – «Ο ηγέτης του Ιράν θα μπορούσε να έχει την ίδια μοίρα με τον Σαντάμ Χουσεΐν»
Αναλυτές σημειώνουν ότι τέτοιες δηλώσεις ανεβάζουν δραματικά το θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή και ενδεχομένως προϊδεάζουν για σκληρότερη στάση του Ισραήλ στο άμεσο μέλλον
Ισραηλινή επίθεση σε αποθήκη πετρελαίου στην Τεχεράνη 5