Κόσμος

Κατασκόπευσες; Εκτελέστηκες στο Ιράκ – Νεκροί 4 Σύροι

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε τέσσερις Σύρους που κατηγορούνταν ότι κατασκόπευαν για λογαριασμό της κυβέρνησης της Δαμασκού.

Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) εκτέλεσαν δημοσίως τέσσερις Σύρους, τους οποίους κατηγορούσαν ότι κατασκόπευαν για λογαριασμό της κυβέρνησης του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, σε μια πόλη του δυτικού Ιράκ, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες και ένας γιατρός.

Μέλη του Ισλαμικού Κράτους, κρατώντας τη σημαία της οργάνωσης, οδήγησαν την Κυριακή τους τέσσερις άνδρες στην κεντρική οδό της αλ Κάιμ, μιας πόλης που βρίσκεται στα σύνορα με τη Συρία με ένα κομβόι από φορτηγά, σύμφωνα με τους μάρτυρες.

Ένας από τους τζιχαντιστές δήλωσε ότι οι τέσσερις άνδρες κατασκόπευαν για λογαριασμό της κυβέρνησης της Δαμασκού εναντίον της οποίας πολεμά το ΙΚ. Οι φερόμενοι ως «κατάσκοποι», που είχαν τα χέρια δεμένα, εκτελέστηκαν με μία σφαίρα ο καθένας.

Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στη συνέχεια σε ένα ασθενοφόρο. Ο θάνατός τους επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από τον γιατρό Μουστάφα Σάουκι, του νοσοκομείου της αλ Κάιμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ηθοποιός που σκοτώθηκε από οβίδα στην Δαμασκό

Συρία: Επιδρομές του στρατού και των ανταρτών σε συνοικίες στη Δαμασκό – Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία

Συρία: Προεδρικές εκλογές – παρωδία

Το 8% του χημικού οπλοστασίου της Συρίας βρίσκεται ακόμη εντός συνόρων

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μία Σεμ: Η πρώην όμηρος της Χαμάς κατηγορεί Ισραηλινό influencer για βιασμό – «Ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας»
Τον βιασμό της από έναν γυμναστή πολύ γνωστό influencer στο Ισραήλ κατήγγειλε η πρώην όμηρος της Χαμάς, Μία Σεμ (Mia Schem), που είχε απελευθερωθεί...
Η πρώην όμηρος της Χαμάς Μία Σεμ
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο