Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Λευκός Οίκος: Μπέρδεψαν την πρωθυπουργό της Βρετανίας με πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών!

Λευκός Οίκος: Μπέρδεψαν την πρωθυπουργό της Βρετανίας με πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών!

Ενώ η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι προετοιμαζόταν για τη συνάντησή της με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο Λευκός Οίκος έκανε μια απίστευτη γκάφα με το όνομά της.

Στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου για τη συνάντηση της Τερέζα Μέι με τον Ντόναλντ Τραμπ έκαναν πολλές φορές λάθος το όνομά της ξεχνώντας το γράμμα “h” (Theresa May). Αυτό όμως είναι το όνομα διάσημης πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών (Teresa May)!

 

 

 

 

Το ορθογραφικό λάθος επαναλήφθηκε τρεις φορές στην ανακοίνωση για την επικείμενη συνάντηση, με αποτέλεσμα η γκάφα του Λευκού Οίκου να γίνει trend στο Twitter. Λίγο αργότερα έσπευσαν να διορθώσουν τα λάθη, αλλά το “γλέντι” είχε αρχίσει ήδη στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας θα γίνει η πρώτη ξένη ηγέτης που θα επισκεφθεί τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Πρόκειται για μια συνάντηση που ελπίζει ότι θα βοηθήσει να ανανεωθούν οι δεσμοί Βρετανίας και Αμερικής.

Οι δύο ηγέτες θα περάσουν περίπου μια ώρα στο Οβάλ Γραφείο από όπου ο Ντόναλντ Τραμπ απομάκρυνε μια προτομή του Winston Churchill που είχε ο προκάτοχός του Μπαράκ Ομπάμα.

 

 

Πηγή: Guardian

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε