Κόσμος

Μετά από ένα χρόνο… ξέχασαν τον βασιλιά της ποπ

Στο τέλος του πρωινού, καμία μαζική κίνηση δεν είχε λάβει χώρα και οι θαυμαστές διαδέχονταν σε μικρές ομάδες η μία την άλλη.

Περίπου δύο χιλιάδες θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον έφθασαν το πρωί της Παρασκευής (ώρα ΗΠΑ) στο κοιμητήριο του Φόρεστ Λον, στα περίχωρα του Λος Άντζελες, για την πρώτη επέτειο του θανάτου του, μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. 

Πρόκειται για έναν αριθμό αισθητά μικρότερο από εκείνον που περίμεναν οι αρχές, οι οποίες ανέμεναν πως θα είχαν να διαχειριστούν μία μόνιμη ροή περίπου 5.000 ανθρώπων, όπως μαρτυρούν η εντυπωσιακή ανάπτυξη των δυνάμεων ασφαλείας και οι δεκάδες δημοσιογράφοι που συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κιγκλίδωμα του νεκροταφείου από την αυγή. 

Στο τέλος του πρωινού, καμία μαζική κίνηση δεν είχε λάβει χώρα και οι θαυμαστές διαδέχονταν σε μικρές ομάδες η μία την άλλη στο ανέβασμα του λόφου που οδηγεί στο μαυσωλείο όπου αναπαύεται ο “βασιλιάς της ποπ”, με τα πόδια ή με αυτοκίνητο. 

Στις 11:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Ελλάδας) περίπου 2.000 θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον είχαν φθάσει εκεί, σύμφωνα με την αστυνομία και τους υπευθύνους του νεκροταφείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο