Κόσμος

Νίκος Αναστασιάδης: Έδινα μάχες, όχι πληροφορίες

«Ουδέποτε γνώριζα και ουδέποτε ήταν δυνατό να δίδω μάχες μέχρι την πρωία του Σαββάτου και την ίδια ώρα να έδιδα προνομιακές πληροφορίες», δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, κληθείς να σχολιάσει τις λίστες που είδαν το φως της δημοσιότητας για εκροή καταθέσεων στο εξωτερικό.

Βγαίνοντας από τον καθεδρικό ναό του Αγ. Ιωάννη, στη Λευκωσία, όπου παρέστη στη δοξολογία για την επέτειο του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι κατά την αυριανή τελετή ανάθεσης των καθηκόντων στους τρεις καταξιωμένους πρώην δικαστές του Ανωτάτου, «θα δοθεί η εντολή διερεύνησης σε ό,τι πιθανό να με αφορά ή αφορά έστω εξ αγχιστείας συγγενικά μου πρόσωπα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταδικασμένος για τη δολοφονία των παιδιών του ο 66χρονος που χτύπησε άγρια τον Οζγκιούρ Οζέλ στην Κωνσταντινούπολη
Ο 66χρονος ανέφερε πως επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε νευριάσει που απορρίφθηκε η αίτηση για κάρτα σίτισης που είχε υποβάλει στο CHP
O άνδρας που επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης 1