Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο David Bowie φοβόταν τον θάνατο – Πάλευε να ζήσει για την κόρη του

Ο David Bowie φοβόταν τον θάνατο – Πάλευε να ζήσει για την κόρη του

Είχε ορκίσει τους φίλους του να μην αποκαλύψουν τη 18μηνη μάχη του με τον καρκίνο. Ο David Bowie, όπως σημειώνει ο φίλος του Ivo van Hove, ήταν πολύ άρρωστος και πραγματικά αδύναμος τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής του.

Φοβόταν βαθιά, όπως αποκάλυψε ο φίλος του, επειδή δεν ήθελε να αφήσει την έφηβη κόρη του. Ο Ivo van Hove ήταν ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε το μιούζικαλ Lazarus του Bowie που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο μήνα στη Νέα Υόρκη.

“O David μου είπε πως πρέπει να δουλέψουμε πολύ εντατικά την επόμενη χρονιά και θέλω να ξέρεις αν δεν είμαι εκεί γιατί. Ήταν μια πολύ έντονη στιγμή γιατί ορισμένες φορές ήταν πολύ άρρωστος και σε θεραπεία αλλά ήρθε όσο μπορούσε στις πρόβες. Ήταν πολύ εύθραστος στο τέλος. Σωματικά όχι ψυχικά”.

Πρόλαβε να βρεθεί στην πρεμιέρα του μιούζικαλ και καταχειροκροτήθηκε όταν ανέβηκε στη σκηνή όταν ολοκληρώθηκε η παράσταση “Ήξερα ότι ίσως αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον έβλεπα”. Λίγες ημέρες μετά έφυγε από τη ζωή. “Μπορούσα να δω τα δάκρυα πίσω από τα μάτια του γιατί δεν ήταν ένας άντρας που έδειχνε τα συναισθήματά του. Φοβόταν πολύ. Ένιωθα ότι πάλευε να κρατηθεί στη ζωή. Έχει μια κόρη 15 ετών και ήθελε να ζήσει αλλά ήταν αδύνατο”.

Τα εισιτήρια με πρωταγωνιστή τον Michael C Hall, πρωταγωνιστή της σειράς Dexter, πωλούνται για περισσότερες από 680 λίρες στο διαδίκτυο μετά τον θάνατο του θρύλου της μουσικής.

Πηγή: Express

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε