Κυριακή, 2 Ιουν.
22oC Αθήνα

Ο Τζον Μάλκοβιτς και η “Κολασμένη Κωμωδία” στο φεστιβάλ “Γκεόργκε Ενέσκου” στο Βουκουρέστι

Ο Τζον Μάλκοβιτς και η “Κολασμένη Κωμωδία” στο φεστιβάλ “Γκεόργκε Ενέσκου” στο Βουκουρέστι

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Τζον Μάλκοβιτς, θα λαμπρύνει, φέτος το φθινόπωρο, με την παρουσία του το διεθνές φεστιβάλ μουσικής “Γκεόργκε Ενέσκου” στη Ρουμανία.

Το ρουμανικό κοινό θα έχει την ευκαιρία, στις 9 Σεπτεμβρίου, να απολαύσει μια ιδιότυπη παράσταση, σύνθεση θεάτρου-όπερας, με πρωταγωνιστή τον Τζον Μάλκοβιτς.

Η παράσταση που θα ανεβεί στη σκηνή του ρουμανικού “Ατενέουμ” έχει τίτλο “The infernal comedy” (Κολασμένη Κωμωδία). Πρόκειται για την αυτοβιογραφία του Αυστριακού γκάνγκστερ Τζακ Ουντερβέγκερ, γνωστού ως “Τζακ αντεροβγάλτη”, δολοφόνου γυναικών που φυλακίστηκε, αφέθηκε ελεύθερος, συνέχισε τη δράση του και τελικά καταδικάστηκε για έντεκα δολοφονίες και αυτοκτόνησε.

Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2006 στο Λος Άντζελες και ο ρόλος έχει γραφτεί ειδικά για τον Τζον Μάλκοβιτς.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων “Agerpres”, o ηθοποιός, που θα βρεθεί για πρώτη φορά στη Ρουμανία, θα αναπαραστήσει “εξομολογήσεις του κατά συρροήν δολοφόνου”, συνοδευόμενος από την ορχήστρα “Wiener Akademie”, σε μουσική διεύθυνση Μάρτιν Χάσελμποκ, με αποσπάσματα συνθέσεων των Βιβάλντι, Μότσαρτ, Μπετόβεν και Χάιντν. Τον Μάλκοβιτς θα πλαισιώνουν στην σκηνή οι σοπράνο Λάουρα Αϊκιν και Αλεξάντρα Ζαμόσκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα δανειακή συμφωνία της Ρουμανίας με το ΔΝΤ

Ρουμανία: Ετοιμάζουν 2.800 απολύσεις στο δημόσιο

Ρουμανία: Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις νίκησαν την ανεργία

Ρουμανία: Αύξηση 2,2% των νέων παραγγελιών στη βιομηχανία

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε