Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Ζιρινόφσκι ζήτησε από τους βοηθούς του να βιάσουν έγκυο δημοσιογράφο γιατί δεν του άρεσε η ερώτηση!

Ο Ζιρινόφσκι ζήτησε από τους βοηθούς του να βιάσουν έγκυο δημοσιογράφο γιατί δεν του άρεσε η ερώτηση!

– Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι σε ένα παραλήρημα επιτέθηκε εναντίον δημοσιογράφου στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της
– Του έκανε μια ερώτηση για την Ουκρανία και εκείνος ενοχλήθηκε!
– “Όταν θα σας πω πηγαίνετε και βιάστε την δυνατά!”, είπε στους βοηθούς του!
– Η γυναίκα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μόσχας
– Ποιός είναι ο Ζιρινόφσκι και γιατί είναι ανεπιθύμητος σε πολλές χώρες
– ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Μια δημοσιογράφος στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μόσχας μετά την αισχρή επίθεση που δέχθηκε από τον γνωστό πολιτικό, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Ο εθνικιστής πολιτικός, επιτέθηκε με άσχημο τρόπο στην δημοσιογράφο Stella Dubovitskaya όταν εκείνη του έκανε μια ερώτηση για τις κυρώσεις εναντίον της Ουκρανίας.
Ο 67χρονος βουλευτής πλησίασε απειλητικά την δημοσιογράφο κατά την διάρκεια δηλώσεων για το επεισόδιο που έγινε την Κυριακή του Πάσχα στα ανατολικά της Ουκρανίας.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον Ζιρινόφσκι αν η Ρωσία πρέπει να απαντήσει στην απαγόρευση εισόδου στους Ρώσους που επιβλήθηκε από την Ουκρανία.
Τότε ο Ζιρινόφσκι άρχισε να παραληρεί πρώτα κατηγορώντας τις γυναίκες πολιτικούς στην Ουκρανία ότι είναι νυμφομανείς και μετά απευθυνόμενος στην έγκυο δημοσιογράφο της είπε ότι κι εκείνη είναι νυμφομανής!

Όταν εκείνη του απάντησε ότι είναι έγκυος ο Ζιρινόφσκι άρχισε να φωνάζει λέγοντας: “δεν είναι μέρος αυτό εδώ για σένα αν είσαι έγκυος! Χρειαζόμαστε υγιείς ανθρώπους! Οι έγκυες πρέπει να μην πηγαίνουν για δουλειά αλλά να κάθονται σπίτι τους και να φροντίζουν τα παιδιά τους! Το κατάλαβες; Τσακίσου και φύγε από εδώ καταραμένη λεσβία!”

Στην συνέχεια ο Ζιρινόφσκι δεν έμεινε μόνο στα λόγια και στις απειλές και έσπρωξε δυο από τους βοηθούς του προς την δημοσιογράφο λέγοντας: “Όταν θα σας πω πηγαίνετε και βιάστε την δυνατά! Φίλα την! Βούτηξέ την!” Ενας από αυτούς πήγε προς το μέρος της δημοσιογράφου και την θώπευσε προς έκπληξη όλων των υπολοίπων δημοσιογράφων!

Μετά άρχισε να φωνάζει: “Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη!”

Όλα έχουν καταγραφεί από τις κάμερες και μετά το περιστατικό η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Ζιρινόφσκι έχει ήδη παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ρωσικής Βουλής, ενώ θα ασκηθουν διώξεις εναντίον του μετά την μήνυση που υπέβαλλε ο εργοδότης της δημοσιογράφου.

Ποιός είναι ο Ζιρινόφσκι

Ο Βλαντίμιρ Βόλφοβιτς Ζιρινόφσκι γεννήθηκε με το όνομα Βλαντίμιρ Βόλφοβιτς Εϊντελστέιν. Είναι Ρώσος πολιτικός, συνταγματάρχης του ρωσικού στρατού, ιδρυτής και ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας, αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Παρά το όνομά του, το LDPR, θεωρείται στην Ρωσία ως ένα ριζοσπαστικό πολιτικό κόμμα.

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1946 στην Αλμάτι (πρώην Άλμα-Άτα), πρωτεύουσα του Καζακστάν. Ο πατέρας του ήταν Εβραϊκής καταγωγής.

Έχει τη φήμη του λαϊκιστή. Κάποιοι τον θεωρούν φασίστα ή νέο-φασίστα ενώ κάποιοι άλλοι τον θεωρούν κλόουν στην πολιτική σκηνή της Ρωσίας. Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι κατηγορήθηκε από τους Εβραίους για αντισημιτισμό αφού τους κατηγόρησε τους ότι κατέστρεψαν την Ρωσία, έστειλαν ρωσίδες να δουλεύουν στο εξωτερικό ως πόρνες και ότι πούλησαν παιδιά και τα όργανα τους στον Δυτικό Κόσμο. Λέγεται ακόμα ότι επαίνεσε τον Αδόλφο Χίτλερ και την ιδεολογία του ναζισμού. Αυτό έκανε κάποιους Γερμανούς πολιτικούς και δημοσιογράφους να τον ονομάσουν ως ο “Αδόλφος Χίτλερ της Ρωσίας”.

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι εκφράζει το μίσος του για τους Τούρκους και τους Καυκάσιους και είναι θερμός υποστηρικτής της ιδέας για μαζική απέλαση Κινέζων από την Ρωσία. Το 1992, σε μια επίσκεψη του στις Η.Π.Α, προειδοποίησε τους λευκούς Αμερικανούς ότι κινδυνέουν να εκφυλιστούν από του Αφροαμερικάνους και τους Ισπανόφωνους κατοίκους των Η.Π.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στημένο από τη Μόσχα το επεισόδιο στο Σλαβιάνσκ – Στο Κίεβο ο Μπάϊντεν

Η Ρωσία υποσκάπτει την διεθνή σταθερότητα

Η ευχή του Πάπα στο Πασχαλινό του μήνυμα

Πογκρόμ και πάλι για τους Εβραίους της Ουκρανίας – Ζητούν από τους άνδρες άνω των 16 ετών εβραϊκής καταγωγής να παρουσιαστούν στις αρχές!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε