Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Οδοντίατρος “μπουμπούκι” και στην Ιταλία με ρεκόρ φοροδιαφυγής

Οδοντίατρος “μπουμπούκι” και στην Ιταλία με ρεκόρ φοροδιαφυγής

“Τον πρόδωσαν, όπως φαίνεται τα δαπανηρά ‘εξωτικά’ ταξίδια του”, όπως αποκάλυψε ένας αστυνομικός χωρίς να θελήσει να επεκταθεί σε πολλές λεπτομέρειες.

Η ιταλική αστυνομία ανακοίνωσε, σήμερα, ότι αποκάλυψε την ασυνέπεια που χαρακτήριζε τις σχέσεις με την ιταλική εφορία ενός πολύ γνωστού οδοντογιατρού στην αστική κοινωνία της Ρώμης, ο οποίος απέκρυπτε “πολύ σημαντικά” εισοδήματά του–δηλαδή μέσα σε μια πενταετία…οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

“Στη συνοικία της πρωτεύουσας όπου ασκεί το επάγγελμα αυτός ο οδοντογιατρός, οι επαγγελματίες–γιατροί, χειρουργοί ειδικευμένοι στις ‘πλαστικές’ προσώπου, οδοντογιατροί– κερδίζουν τουλάχιστον τρία εκατομμύρια ευρώ το έτος”, ανέφερε μιλώντας στο Γαλλικό πρακτορείο ο συνταγματάρχης των καραμπινιέρων Γκαβίνο Πουτζού, αποκαλύπτοντας ότι στη φορολογική δήλωσή του ο οδοντογιατρός με την πλούσια από κάθε άποψη πελατεία δήλωνε εντούτοις ετήσιο εισόδημα 250 χιλιάδων ευρώ.

‘Όταν με δικαστική εντολή οι διωκτικές αρχές απέκτησαν πρόσβαση στην κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών του οδοντογιατρού, προέκυψαν ποσά που αθροίζονται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ κατά την τελευταία 5ετία, εξήγησε ο ίδιος αξιωματικός. Λόγω του ύψους των αδήλωτων ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, ο οδοντογιατρός θα παραπεμφθεί στην ποινική δικαιοσύνη, και δεν θα κληθεί απλά να καταβάλει ένα διοικητικό πρόστιμο, προέβλεψε τέλος ο αστυνόμος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε