Κόσμος

Οι New York Times “ξεγυμνώνουν” την Ευρώπη για το οικονομικό της πείραμα στην Κύπρο

Αντί να απαμβλύνει το οικονομικό πρόβλημα της Κύπρου, το σκληρό πακέτο διάσωσης που εκπονήθηκε για τη Μεσόγειο, συνέτεινε στην μεγέθυνση και επέκταση του, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί από ένα τραπεζικό φιάσκο, σε μια βαθιά ύφεση της οικονομίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, θα συρρικνωθεί κατά 9 τοις εκατό αυτό το έτος και 4 τοις εκατό το επόμενο έτος.

Αυτή είναι η εκτίμηση της έγκυρης εφημερίδας New York Times, σε ένα αναλυτικό άρθρο της, που αφορά την ύφεση της κυπριακής οικονομίας και την συμπεριφορά της Ε.Ε, απέναντι της, την οποία και καθιστά υπαίτια για τα πάρα πέρα δεινά της Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς αναλαμβάνει καγκελάριος της Γερμανίας – Ο ξεχασμένος υποψήφιος που έχει να ανέβει ένα «βουνό»
Θα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία πολιτικός που εκλέγεται καγκελάριος της Γερμανίας (μετά τον Κόνραντ Αντενάουερ – 73 ετών το 1949) και αυτός με το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό (25,5%)
Ο νέος καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς 2
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1