Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν: Μεθυσμένος σε αεροπλάνο από Ατλάντα προς Νέα Υόρκη

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν: Μεθυσμένος σε αεροπλάνο από Ατλάντα προς Νέα Υόρκη

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, που βρέθηκε την Κυριακή νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, με μια σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο του.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως ο 46χρονος ηθοποιός πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης. Στο σπίτι του, η αστυνομία βρήκε 70 σακουλάκια με κάτι που έμοιαζε με ηρωίνη και 20 χρησιμοποιημένες σύριγγες. Βρέθηκαν επίσης φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων αυτών για την υψηλή πίεση του αίματος που χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της στέρησης από ναρκωτικές ουσίες.

Οριστικές απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία, τα αποτελέσματα της οποίας είναι άγνωστο ακριβώς πότε θα ανακοινωθούν.

Ο θάνατος του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ενός από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, έχει σοκάρει τους πάντες. Κι ακόμη περισσότερο συγκλονίζουν οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω αμερικανικών ΜΜΕ.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το TMZ δείχνουν τον 46χρονο ηθοποιό μεθυσμένο μέσα σε αεροπλάνο, στην πτήση από Ατλάντα προς Νέα Υόρκη, ενώ άλλες τον δείχνουν σε μπαρ της Ατλάντα, παρέα με μια γυναίκα. Σύμφωνα με άνθρωπο που τον είδε στο μπαρ, έπινε, κάπνιζε και πήγαινοερχόταν στην τουαλέτα. Είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τρεις μέρες πριν βρεθεί νεκρός, στις 30 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Μίμι Ο’ Ντόνελ, σύντροφος και μητέρα των τριών παιδιών του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, τον είχε διώξει γιατί εκείνος έκανε χρήση ηρωίνης στο σπίτι και γι’ αυτό ήθελε να τον απομακρύνει από τα παιδιά τους.

Φίλοι του ηθοποιού επιβεβαίωσαν στη New York Post πως ο Χόφμαν προσπαθούσε να μείνει νηφάλιος και πως η επί 14 χρόνια σύντροφός του, του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι και να πάρει λίγο χρόνο μόνος του, ώστε να ξεπεράσει τον εθισμό του.

Έτσι, ο Χόφμαν μετακόμισε, τον περασμένο Οκτώβριο, μερικά τετράγωνα μακριά από το σπίτι όπου έμενε η Ο’ Ντόνελ με τα παιδιά. Την Κυριακή, όταν η 46χρονη ειδοποιήθηκε για το θάνατό του, εκείνη και τα τρία παιδιά βρίσκονταν σε παιδική χαρά μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι που είχε νοικιάσει ο Χόφμαν.
Η Κέιτ Μπάνσετ επισκέφτηκε την οικογένεια του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν
Όταν έμαθε τα τραγικά νέα, πήρε τα παιδιά και πήγε στο διαμέρισμα του Χόφμαν. Άφησε τα παιδιά στο αυτοκίνητο και μπήκε στην πολυκατοικία. «Πρέπει να τον δω» φώναζε αλλά οι αστυνομικοί δεν την άφησαν να μπει εκείνη την ώρα, αλλά αργότερα.

Ο χωρισμός του από την Ο’ Ντόνελ φαίνεται να ήταν η αιτία που «κύλησε» ξανά στα ναρκωτικά μετά από 23 χρόνια νηφαλιότητας. Η ίδια η Ο’ Ντόνελ είπε στους αστυνομικούς πως ο Χόφμαν έμοιαζε «φτιαγμένος» όταν τον συνάντησε μια μέρα πριν το θάνατό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Philip Seymour Hoffman: Είχε χωρίσει από τη μητέρα των παιδιών του λίγους μήνες πριν πεθάνει

Με τη σύριγγα καρφωμένη στο χέρι βρήκαν τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν – Θρήνος στο Χόλιγουντ

Νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο ηθοποιός Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε