Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολάντ – Τριερβελέρ: Η τελευταία τους νύχτα, η υστερία και τα ηρεμιστικά

Ολάντ – Τριερβελέρ: Η τελευταία τους νύχτα, η υστερία και τα ηρεμιστικά

Αποσπάσματα απο το… φαρμακερό βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ για τον Φρανσουά Ολάντ εξακολουθούν να προκαλούν αίσθηση.

Όπως αυτό οπου η Τριερβελέρ διηγείται τι έγινε τη νύχτα πριν απο την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους.

“Μου διαβάζει την ανακοίνωση του χωρισμού για το γαλλικό πρακτορείο, 18 ψυχρές και αλαζονικές λέξεις η καθεμία είναι σαν μια μαχαιριά. Σηκώνομαι και φεύγω ουρλιάζοντας. Επιχειρεί να με προλάβει να με πάρει στην αγκαλιά του. Δεν μπορούμε να χωρίσουμε έτσι. Φίλησε με μου λέει Μου προτείνει να περάσουμε την τελευταία νύχτα μαζί. Απελευθερώνομαι με δύναμη, φεύγω χωρίς να γυρίσω πίσω, το πρόσωπο πλημμυρισμένο απο δάκρυα”, αναφέρει.

“Η πίεση μου είναι πολύ χαμηλή, κατάλαβα τον λόγο αργότερα. Οι δόσεις των ηρεμιστικών είχαν πολλαπλασιαστεί για να με εμποδίσουν να πάω στην Tulle. Δεν με θέλει εκεί. Οι φλέβες μου δεν άντεξαν την υπερδοσολογία”, προσθέτει αλλού.

Πάντως, στοχος της Τριερβελέρ δεν είναι μονο ο Φρανσουά Ολαντ αλλά κι η αντίζηλος της Ζουλί Γκαγιέ. Η πρώην πρώτη κυρία ισχυρίζεται ότι κι αφότου είχε αποκαλυφθεί ο κρυφός δεσμός του Ολαντ με την ηθοποιό εκείνος εξακολουθούσε να λέει στην προδομένη δημοσιογράφο ότι την αγαπούσε ακόμα.

“Είναι βράδυ της 25ης Ιανουαρίου μετά την δημοσίευση της πράξης θανάτου της αγάπης μας μου στέλνει ένα ακόμα μήνυμα ”Σου ζητάω συγνώμη γιατί σ αγαπάω ακόμη” έκλαψα με όλη την δύναμη της ψυχής μου. Την επομένη έφυγα για την Ινδία”, αναφέρει.

Το σκάνδαλο έφθασε και μέχρι τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου σε συνέντευξη τύπου ο Ολάντ ρωτήθηκε για το βιβλίο.

Ο γάλλος πρόεδρος αρνήθηκε ότι έχει αποκαλέσει ξεδοντιάρηδες τους φτωχούς και ζήτησε σεβασμό στο προεδρικό αξίωμα. “Δε θα δεχτώ ποτέ, το επαναλαμβάνω ποτέ, να αμφισβητηθεί η (πολιτική) δέσμευση ολόκληρης της ζωής μου”, είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ολάντ περνά στην αντεπίθεση και δηλώνει ότι είναι στην υπηρεσία των φτωχών

Το… “Κωσταλέξι” της Τριερβελέρ: Μου έδινε χάπια για να με κρατήσει στο νοσοκομείο

Το sms του πανικόβλητου Ολάντ για το βιβλίο της Τριερβελέρ: «Καταστράφηκα»

Η εκδίκηση της Τριερβελέρ: Ο Ολάντ μισεί τους φτωχούς – Πήρε πίσω την πρόταση γάμου

Στην φόρα τα άπλυτα του Ολάντ – Η Τριερβελέρ αποκαλύπτει!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε