Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Η εκδίκηση της Τριερβελέρ: Ο Ολάντ μισεί τους φτωχούς – Πήρε πίσω την πρόταση γάμου

Η εκδίκηση της Τριερβελέρ: Ο Ολάντ μισεί τους φτωχούς – Πήρε πίσω την πρόταση γάμου

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Και η Βαλερί Τριερβελέρ περίμενε καιρό για να την απολαύσει. Το κάνει στις 320 σελίδες του βιβλίου της, όπου “γλεντάει” κυριολεκτικά τον Ολάντ και βγάζει τ’ άπλυτά του στη φόρα!

Στο βιβλίο της Merci pour ce moment, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές για τον Φρανσουά Ολάντ αλλά και για τα 10 χρόνια της κοινής τους ζωής.

«Μου έστελνε ερωτικά μηνύματα, μου έλεγε πως είμαι η ζωή του και πως δεν μπορεί καθόλου χωρίς εμένα», λέει και αποκαλύπτει πως η σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο ξεκίνησε πριν εκείνος χωρίσει από την επί 30ετία σύντροφό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Περιγράφει μάλιστα μια… αμήχανη στιγμή σε εστιατόριο του Παρισιού όταν η «Σεγκό» έπιασε σε τρυφερό τετ α τετ το ζευγάρι.




Εκείνο όμως που προκαλεί μεγαλύτερο πόνο στον Ολάντ είναι πως η πρώην σύντροφός του τον αποκαλεί υποκριτή, κρύο και έναν αριστερό που μισεί τους φτωχούς και τους αποκαλεί φαφούτηδες!

Εντύπωση προκαλεί και η αποκάλυψη πως ο Ολάντ είχε κάνει πρόταση γάμου στη Τριερβελέρ και σχεδίαζαν να παντρευτούν πριν τα Χριστούγεννα, αλλά εκείνος, ένα μήνα πριν το γάμο, πήρε πίσω την πρόταση! «Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε τα Χριστούγεννα σε μια μικρή τελετή. Πήρε πίσω την πρόταση ένα μήνα νωρίτερα. Η Γκαγιέ ήταν ήδη στη ζωή του κι εγώ δεν ήξερα τίποτα», γράφει η Τριερβελέρ.




Ο Ολάντ, σύμφωνα με την Τριεβελέρ, δεν μπορεί και τις δημοσκοπήσεις. «Τον έβλεπα να διαλύεται. Ήθελε να βρίσκει κάποιον να κατηγορεί για την πτώση της δημοτικότητάς του. Δεν μπορούσε ποτέ να ήταν εκείνος, οπότε θα ήταν είτε οι άλλοι είτε εγώ».

Αποσπάσματα από το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ δημοσίευσε το Paris Match

«Ο Ολάντ μισεί τους φτωχούς»

«Παρουσιάζεται σαν ένας άνδρας που δεν συμπαθεί τους πλούσιους. Στην πραγματικότητα, ο πρόεδρος δεν συμπαθεί τους φτωχούς. Αυτός, ο αριστερός, τους αποκάλεσε σε ιδιωτική συζήτηση “οι φαφούτηδες”, περήφανος για το χιούμορ του. Είναι κρύος, δεν χαμογελάει».


Η Γκαγιέ και τα χάπια

“Η είδηση Ζουλί Γκαγέ είναι ο πρώτος τίτλος των πρωινών εκπομπών. (…) Καταρρέω, δεν μπορώ να το ακούσω, τρέχω στο μπάνιο. Παίρνω τη μικρή πλαστική σακούλα που περιέχει υπνωτικά (…) Ο Φρανσουά με έχει ακολουθήσει. Προσπαθεί να μου αποσπάσει τη σακούλα. Τρέχω στο δωμάτιο. Αρπάζει τη σακούλα, η οποία σκίζεται. Χάπια σκορπίζονται πάνω στο κρεβάτι και το πάτωμα. Καταφέρνω να μαζέψω μερικά. Καταπίνω όσα μπορώ. Θέλω να κοιμηθώ. Δεν θέλω να ζήσω τις ώρες που θα έρθουν. Αισθάνομαι την καταιγίδα που θα με χτυπήσει και δεν έχω τη δύναμη να αντισταθώ. Θέλω να φύγω. Χάνω τις αισθήσεις μου”.


Η συνάντηση με την Σεγκολέν σε εστιατόριο και ο… γύρος της Γαλλίας

«Εκείνος κι εγώ μιλάμε για τα πάντα, γελάμε. Ξαφνικά, φτάνει η Σεγκολέν Ρουαγιάλ και κατευθύνεται προς το μέρος μας. Προειδοποιώ τον Φρανσουά και γυρίσει την πλάτη του προς την είσοδο του εστιατορίου. Νομίζει πως είναι αστείο, μέχρι τη στιγμή που η Σεγκολέν έρχεται και κάθεται στο τραπέζι μας. Είναι “παγωμένη”. “Σας έπιασα. Ελπίζω να μην σας ενοχλώ”. Ο Φρανσουά είναι ανίκανος να αρθρώσει λέξη. Είμαι εγώ που απαντώ “μιλάμε για το γύρο της Γαλλίας”. “Σταματήστε να με δουλεύετε!”, είπε η Σεγκολέν».


Η σύλληψη του Στρος Καν

«Δεν θυμάμαι την ώρα, 2 ή 3 το πρωί. Ξυπνάω ξανά. “Σας διαβεβαιώνω πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ο αμερικανικός Τύπος το ανακοίνωσε: ο Στρος Καν συνελήφθη για βιασμό. Αυτή τη φορά, πήδηξε πάνω και κοίταξε το iPhone του. Δεν υπάρχει χρόνος να πανηγυρίσει, ο Φρανσουά έχει ήδη στο… μετά. “Αυτό δεν είναι καλό νέο, μπορεί να έχει αντίκτυπο στην Μαρτίν Ομπρί».

ΠΗΓΗ: Paris MatchLe Figaro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EPA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην φόρα τα άπλυτα του Ολάντ – Η Τριερβελέρ αποκαλύπτει!

Η ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ σε τρυφερά τετ α τετ με άλλον άντρα!

Ο Καζανόβα τελικά είναι Γάλλος – Η νεα ερωμένη του Ολάντ

Τριερβελέρ: «Είμαι ευτυχής που δεν θα υποχρεωθώ να σφίξω το χέρι του Πούτιν»

Τριερβελέρ σε Ολάντ: Θα σε καταστρέψω όπως με κατέστρεψες

Site πορνό δίνει 500.000$ στην Τριερβελέρ για να γίνει πρέσβειρά του!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε