Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Prince: Είχε πάρει υπερβολική δόση Percocet! Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το βράδυ που πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ιλινόις

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

– Πρόκειται για αναλγητικά που έπαιρνε ο διάσημος τραγουδιστής λόγω προβλήματος στο ισχίο
– Την Πέμπτη το πρωί (τοπική ώρα) ο “πρίγκιπας της ποπ” άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών
– Βρέθηκε αναίσθητος μέσα στο ασανσέρ της έπαυλής του στο Paisley Park στη Μινεσότα
– Στις 15 Απριλίου το προσωπικό του τζετ έκανε αναγκαστική προσγείωση για να μεταφερθεί ο Prince σε νοσοκομείο του Ιλινόις
– Άρχισε η αυτοψία για τα αίτια του θανάτου του

Μία ημέρα μετά τον θάνατο του Prince, άτομα από το στενό του περιβάλλον αποκαλύπτουν πως ο 57χρονος τραγουδιστής, πριν από έξι ημέρες, είχε πάρει υπερβολική δόση αναλγητικών για πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίο του.

Πρόκειται για τα χάπια Percocet, ένα φάρμακο ιδιαίτερα εθιστικό που περιέχει ακεταμινοφένη και οξυκωδόνη, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία οξύ πόνου στις αρθρώσεις.

Η στενή του φίλη Sheila E είπε πως γνώριζε για το πρόβλημα του Prince στο ισχίο. Φήμες ήθελαν τον “πρίγκιπα της ποπ” να έχει αρνηθεί να υποβληθεί σε επέμβαση, διότι χρειαζόταν να κάνει μετάγγιση αίματος, κάτι που “απαγόρευε” η πίστη του, ως Μάρτυρας του Ιεχωβά. Ωστόσο, υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χειρουργήθηκε το 2010.

Την περασμένη Παρασκευή 15 Απριλίου, το προσωπικό του τζετ έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ιλινόις για να μεταφερθεί ο Prince εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αμέσως μετά τη συναυλία του στην Ατλάντα.

Πηγές αναφέρουν πως οι γιατροί συνέστησαν στον τραγουδιστή να μείνει ένα 24ωρο στο νοσοκομείο, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι μάνατζερ του, αρνήθηκαν, όταν ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε μονόκλινο δωμάτιο. Έτσι, ο Prince έφυγε από το νοσοκομείο, αν και “δεν ήταν σε καλή κατάσταση”, όπως είπαν οι ίδιες πηγές στο TMZ.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε