Κόσμος

Πύθωνας 3 μέτρων … ταξίδεψε στο φτερό αεροπλάνου!

Οι επιβάτες μιας πτήσης της εταιρείας Qantas έγιναν μάρτυρες την Πέμπτη ενός «παράνομου» ταξιδιώτη. Στο φτερό της ουράς αεροσκάφους, βρέθηκε ένας πύθωνας μήκους τριών μέτρων.

Το ερπετό που είναι το μεγαλύτερο φίδι στην Αυστραλία, εντοπίστηκε από τους επιβάτες εν πτήσει να βρίσκεται στο πίσω ακραίο φτερό του αεροσκάφους που εκτελούσε πτήση δύο ωρών από το Κάιρνς στα βορειοανατολικά της Αυστραλίας έως το Πορτ Μόρεσμπι, την πρωτεύουσα της Παπούα Νέα Γουινέα.

Ο πύθωνας «ήταν ακόμα στο αεροπλάνο κατά την προσγείωση στο Πορτ Μόρεσμπι. Πιθανώς πέθανε εν πτήσει » είπε ένας εκπρόσωπος Qantas.

Το φίδι είχε αρχικά καταφέρει να κρυφτεί στο κοίλο ενός από τα ακραία πτερύγια στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, αλλά η ουρά του προεξείχε. Προφανώς αυτό αλλά και τα χτυπήματα από τον δυνατό άνεμο, καθώς το αεροπλάνο ήταν σε πτήση καταδίκασαν το τροπικό ερπετό σε θάνατο από υποθερμία, σύμφωνα με μια μαρτυρία .

Η Qantas ανακοίνωσε ότι ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης:
Σκύλος δάγκωσε γυναίκα και τον σκύλο της!

Εκτυπωτής που βάφει νύχια!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Βρετανία εξετάζει την εμπλοκή της στο πόλεμο Ισραήλ – Ιράν: Ο ρόλος της αεροπορικής βάσης στον Ινδικό που μοιράζεται με τις ΗΠΑ
Σύμφωνα με πηγή του SkyNews, ο Γενικός Εισαγγελέας υποστηρίζει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να στηρίξει τις ΗΠΑ μόνο για «αμυντικούς» λόγους
Ο Κρις Στάρμερ 1
Νεκρός ο δεύτερος διοικητής της Χεζμπολάχ σε ισραηλινή επιδρομή drones στον νότιο Λίβανο
Ο Μοχάμεντ Αχμάντ Κράις υπήρξε διοικητής της αντιαρματικής μονάδας της Χεζμπολάχ - «Ο τρομοκράτης προωθούσε τρομοκρατική δραστηριότητα στο νότιο Λίβανο», ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός
Καπνοί